Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. E ona plavusa iz spota pesme da to covjek oprost od hari mata harija je mnogo lepa http://radiomagnum.rs/wp-content/uploads/2014/03/Hari-M-Hari-Da-ti-ko-covjek-oprostim.jpg
    Tea Bošković

  2. Tema se ne zove "lepušaste devojke". Od ovih 125 strana jedino je Lena Kovačević vredna pažnje. Ne može svaka biti ideal lepote jebemu, to onda nije ideal, to je onda dignut...ponos...

  3. Pa nemaju svi isti ideal jebem mu miša.
    Inače Bojana Ordinačev je sladoled od vanile, bez ičega.

  4. Znam da nemaju svi isti ideal, al sam rekao svoj ideal, i to da ako naštancuje neko 80 riba, ne mogu sve biti ideal. Mnogo je kume, mnogo.

  5. Реално, Буш качи најлепше рибе (како ово нескладно звучи, риба не може да буде бамби, а само бамбији могу да буду прелепи).

    У суштини, када видим његов пост на овој теми, знам да ћу се нежно помазити по пенису јер би дркање било скрнављење такве љепоте.

    Похвале за укус Буш.

  6. ај се бар удостојите да напишете име уз слику...
    за ову крлетову, кад срчујем слику излази "honey blonde hair color" који курац јбт

  7. Ova Lohan izgleda kao neka droplja sto joj platis 30e da ti uzmuze spermu iz jaja u pola 5 ujutru jer si se prebio negde kao konj pa nisi navatao ni skrndelja da jebes.

  8. Busxidu zameram samo ovu francuskinju malenu

    A sxomi je objasnio sa rakel iz 60-e

  9. не. можда не знам шта нећу ал знам шта хоћу, а то је име и презиме... што мора сваких пар страна то да се помиње

  10. Šomaro, dobio si i broj dosijea jbt.

  11. Заправо, она што сам је ставио је Sienna Miller. Ликуша глуми у Американ Снајперу. Филм је кул. А она ту је тако јебозовна. Нема сису. Ал брт плени лепотом.