Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. -mali
    -zuti

"Kinez" hahahaha

2. mali, zuti- kinez!
    To i meni palo na pamet.
    Eh, rasizam. :)

3. Žarko, brate, jes ti jebo ovo?

4. Čuj smrada, kao imao je sreće...

5. Svaka cast Žarko!UPROPASTIO si ga .

6. Sijalice,sijalice...odnosno FERALE :) Ocekivao sam da ces znati to.Svaka cast na jos jednoj demontazi.

7. E jebes ga ja zaboravi .

8. Opet je ubio!!!
    Mali oplodi meee!!!

9. Sijalico za pitanje o reprodukciji trebao si da kazes JEBANJE

10. Жаре Сијалица репродукује!

11. Sad je faca, pa stavio kintu za avatar. :)

12. Mali oplodi meee!!!

Sijalice , uspeo si u zivotu .

13. Sad će da se registruje Žarkov predmet reprodukcije, kao sinoć i da nas pljuje ovde :D

14. Realno uspeo je... Ipak sam ja nadžak xD

15. Plen moras da podelis sa publikom , jebiga , nepotpisan dogovor .

16. Šokeru platićeš mi za ovo :P

17. Hahahahahahahahahaha , sad bi nesto reko , al' ne bih da budem nepristojan :P

18. postoji u NS lokal koji se zove La mar...i cetvrtkom ima kviz tamo...200 dinara ucesce...i postavlja se 30 pitanja...moze i ekipe..recimo za stolom drugari i to...i uzeli smo ja i dva druga sinoc 2400 dinara...
    mi kao pobednici sastavljamo pitanja i vodimo program iduci cetvrtak
    pitanja ne dam..ne smarajte

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.