od 7 nece biti zive duse na sajtu...
Oce , oce , mora da ima komentatora , ja koristim TV karticu pa mi lepo :D .
e jbg... ništa krećem ja onda u drugu sobu, tamo mi tv a treba mi 10ak min da prebacim ovo babsko dupe lololo
Frenki, ti si kralj...Inace bilo je 135-35, reci da ce ovaj mali pobediti minimum 100 razlike i osuri nekoga =)
Хвала царе, јављам шта сам узео кеви.
E ovaj je mator neki bre xD
Ima da izdahne od ovolkog "stop!" hahahaha .
И ти си угазио овог чичу 100 разлике? аххахах
А пази фрајера како му дао на почетку да се зарадује. :)
Hahahaha , to to .
Osecam da ce cile u ovoj igri da pukne :D
Неизвесно!!!!
Осећам да ће Сијалица да га угази на "ко зна, зна" као моја баба мраве кад нагрну на кућни праг.
Ovaj vise ne mrda , sem mozda u Ko zna zna , a tad ce i da izgubi to sto dobije pa dodje na isto .
"Milorade slobodno se javljajte." Hahahahhaa
Овај деда не зна ни да притисне лололо
"Пре игре "ко зна, зна" разлика је само 4 поена, да видимо да ли ће се нешто променити после ње."
Ма неееее
Čiča se šlogirao jadan :D
Ово је смешно!!!!
Бар
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
od 7 nece biti zive duse na sajtu...
Oce , oce , mora da ima komentatora , ja koristim TV karticu pa mi lepo :D .
e jbg... ništa krećem ja onda u drugu sobu, tamo mi tv a treba mi 10ak min da prebacim ovo babsko dupe lololo
Frenki, ti si kralj...Inace bilo je 135-35, reci da ce ovaj mali pobediti minimum 100 razlike i osuri nekoga =)
Хвала царе, јављам шта сам узео кеви.
E ovaj je mator neki bre xD
Ima da izdahne od ovolkog "stop!" hahahaha .
И ти си угазио овог чичу 100 разлике? аххахах
А пази фрајера како му дао на почетку да се зарадује. :)
Hahahaha , to to .
Osecam da ce cile u ovoj igri da pukne :D
Неизвесно!!!!
Осећам да ће Сијалица да га угази на "ко зна, зна" као моја баба мраве кад нагрну на кућни праг.
Ovaj vise ne mrda , sem mozda u Ko zna zna , a tad ce i da izgubi to sto dobije pa dodje na isto .
"Milorade slobodno se javljajte."
Hahahahhaa
Овај деда не зна ни да притисне лололо
"Пре игре "ко зна, зна" разлика је само 4 поена, да видимо да ли ће се нешто променити после ње."
Ма неееее
Čiča se šlogirao jadan :D
Ово је смешно!!!!
Бар