Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. Sijalice, mislim da nam duguješ da definišeš ovaj pojam

2. E ljudi, konacno dodjoh ovde, bio sam kod devojke pa nisam mogo da odgovorim...
    Ubise me njeni matorci...Inace postao sam seljebriti u skoli, napravili su bar 50 slika sa mnom...
    Gledajte sutra reprodukovanje u mozak profesora sa filozofskog...
    Inace baba, o onoj oplodnji ce se dogovorimo

3. Svaka cast.
    Reprodukuj boraniju.

4. Inace baba, o onoj oplodnji ce se dogovorimo

Ne mora ništa direktno, ipak si ilegalan. Treba mi samo tvoj genetski materijal zlata vredan xD

5. Ehh pa da se rodim jos jedan ja..Mali je ovo svet za mene dvojicu =)
    Inace sutra je profa sa filozofskog, ima ovde neko ko ide na isti?

6. Мали жути ...

ДА НИЈЕ КИНЕЗ ? хахахаа

7. Hahahahaha a kakva je tek smejurija nastala kod moje devojke, bilo nas 10-tak =D

8. Је л' а онај што игро против тебе мало фегет ?

9. kinez umro sam od smeha...

10. Али онај је фегет класичан

11. Nije, dobar je lik, dosao sa devojkom, druzili smo se malo pred pocetak emisije...
    Ali strasno sam se naljutio kad mi je reko pred samu emisiju: "Znas mali, ipak je to 4 godine razlike, a i ucestvovao sam ranije, pobedicu te."

12. Јебеш то, јел си се дружио са његовом рибом ?

ЕДИТ: Ја би га набоо у фацу

13. što mu nisi rekao ,,Ja pandanišem'' celu partiju bi razmišljao o tome!

14. Jesam i sa njom, 6 godina starija od njega...Kuku lele..Onda dodji nabodi ga kad ga budes video, zapamti ga =D

15. Ја би је јебо пре емисије, да ти та потребно самопоуздање, Жаре брате.

16. Ma izvini, Arceru =D
    To bi prepustio tebi, mnogo je mrsava a ti arcis sve zivo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.