Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. E dajte neki link ocu ja da vidim, nisam gledala danas...

2. DAJTE NOZ DA RASKASAPIM OD RCMA DO KURCA BRE OBRISO SAM POSTER I JOS NISAM SNIMIO , A IMAM TV KARTICU SVE SUPER FUNKCIONISE . AAAAA (caps lock off)

3. Kako se zove onaj sto je otisao jer su mu uzeli 10 poena?
    Odstampaj njegovu sliku na majici, a ispod velikim slovima PRAVDA ZA ______.

4. Milovan cini mi se .

5. Tako je !
    http://vukajlija.com/posteri/pravda-za-milovana-60126.jpg?1294272101

PS. Ajd' i ja da reklamiram ortakov poster kad svi navalili na reklamiranje vec :)

6. Oće li se neko smilovati da mi odgovori na pitanje? Hvala unapred :)

7. Нема линк Канџа.

8. Babo , gledaj sutra u 7 jos jednu dominaciju pa ce ti biti jasno :D

9. Pih... Kako znaš da tad nemam obavez... A da... Gledaću. Kako se zove ovaj za koga navijamo?

10. sijalica
    valjda Zarko

11. Zovem se Zarko, imam 16 godina i razbio sam pumpadziju od šeset...pa vi vidite sta znaci deranje...Inace postavicu na yt emisiju koja ce biti u subotu, da pokazem svim profesorima na faxovima kako ih jedan gimnazijalac kida...

EDIT: Snimio sam ovu, snimicu i sve ostale...

12. Mogu i ja da snimim :DDD

13. Snimi slobodno, tako cu imati jos dokaza da pokazem skepticnim rodjacima (zovu i kazu mi da ne veruju da sam to ja, misle da je to neko ko lici na mene i slucajno se zove kao ja) =D

14. Hahahaha ne verujem , ahahahahaha , ti si se bas dokazivao pred njima onda :D .

15. ako dozvoljavas, drzacu ovaj avatar par dana

16. Hahahahahaha ne verujem , ma svi ste legende sa Sijalicom na celu :D

17. Naravno da dozvoljavam, sto se mene tice ne moras ni da ga skidas...

hvala Shockeru =D

Inace jednom je u pauzi izmedju dve emisije Marija prokomentarisala OVAJ ZARKO ZASEO OVDE I NECE DA USTANE!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.