Ljuske od suncokreta, vođenje ljubavi (nasuprot tvrdnji da seks bez emotivnog kontakta uopšte postoji), asketizam, IKEA-u, Boga, korijander, My Computer, Schweppes Tonic Water, Cecinu sisu.
Da li ulazite u raspravu sa neistomišljenicima, braneći svoj stav?
O, da. Kada vidim da kontraargumenti postoje, kamen uzkurac više ne guram.
Ateizam. Ne verujem u boga, to nit prolazi ovde, a u realnosti još manje. U vojsci sam zamalo (za dlaku) izbegao linčovanje zbog toga.
Jer, svi su spremni da osude ateistu koji ne pije, ne puši, ne drogira se, ne psuje, za razliku od vernika koji sve to rade(banalan primer).
O stvarima tipa: "s verom u boga, kralja i otadžbinu" idemo i lomimo gradove, divljamo ulicama itd ne bih puno pričao, jer je i pored toga religija prihvatljivija od "ne religije".
Napisao bih vam roman, ali tema je bila samo da se iznese stvar, pa ne bih dužio..
Rijanu :D
Vejvern :D
Dve litre kafe u dva ujutru. Dve litre kafe u bilo koje doba dana (dana koji se sastoji od obdanice i noći, ne samo obdanice).
Maaaassslinnneeee :O
Surovog. Rasparene carape. Sekaca. Ljude koji ne jedu pecenu prasetinu. Kisu i pljuskove. Miseve. Pauke. Komunalnu policiju. Teranje uz kurac. Sociologiju.
Joj ljubi ga majka kako mi je lep ovako dok širi ljubav :))
Ljuske od suncokreta, vođenje ljubavi (nasuprot tvrdnji da seks bez emotivnog kontakta uopšte postoji), asketizam, IKEA-u, Boga, korijander, My Computer, Schweppes Tonic Water, Cecinu sisu.
O, da. Kada vidim da kontraargumenti postoje, kamen uzkurac više ne guram.
Peace and prosperity be damned :D
Podrška za postove podrške Harisu :)
ЦРВЕНУ ЈАБУКУ! Омиљени бенд ко клинцу био!
jes bre sve oni sladunjavi tekstovi, do jaja kad se zaljubiš. Voleo sam ih, a i sad mi drago da čujem neke pesme.
Тај рад, Реме. Кад сам био у облацима само сам њих слушао!
pa to brate, baš to. :)
Ateizam. Ne verujem u boga, to nit prolazi ovde, a u realnosti još manje. U vojsci sam zamalo (za dlaku) izbegao linčovanje zbog toga.
Jer, svi su spremni da osude ateistu koji ne pije, ne puši, ne drogira se, ne psuje, za razliku od vernika koji sve to rade(banalan primer).
O stvarima tipa: "s verom u boga, kralja i otadžbinu" idemo i lomimo gradove, divljamo ulicama itd ne bih puno pričao, jer je i pored toga religija prihvatljivija od "ne religije".
Napisao bih vam roman, ali tema je bila samo da se iznese stvar, pa ne bih dužio..
Rijanu :D
Vejvern :D
Dve litre kafe u dva ujutru. Dve litre kafe u bilo koje doba dana (dana koji se sastoji od obdanice i noći, ne samo obdanice).
Maaaassslinnneeee :O
Surovog. Rasparene carape. Sekaca. Ljude koji ne jedu pecenu prasetinu. Kisu i pljuskove. Miseve. Pauke. Komunalnu policiju. Teranje uz kurac. Sociologiju.
Rusi i sve vezano za njih....
http://img293.imageshack.us/img293/2351/welcomepg9.jpg
Да гризем сладолед, Џексона, Симпли ред, хладне палачинке, романтичне комедије (никако тинејџ), Северну Кореју и тако даље...
E ja grizem lizalice. Nikad ne lizem vec grizem.
Pesme Eltona Dzona.
Занимљиво.
Ја гутам сок, не пијем.
Balaševića
Djubre jedno, Urose:))
Pufnicin avatar.
Ma sta ne gotive moj avatar, prekul je, ljudi cak svrsavaju na njega;)