Radoša Bajića. I seriju Selo gori, a baba se češlja. Ranije mi se gadila...Sad kad su ponovo počeli na RTS-u, pogledao 2 epizode, i nastavio da pratim. Manda i Ljiljana Stjepanović razbijaju glumom.
дабчугу и зиљавуше у хеланкама. како да не волиш да вишста у чку из које извире напупело тело иако је зиљаво никад ми неће бити јасно код ових "принципароша"...
Klasicna muzika. Kad god nekome pomenem da slusam klasiku, pogledaju me u "Decxko, sta je s tobom" fazonu.
Istrumenti su prevaziđeni. Dole sa klasičnom muzikom.
klasicna pravi kam bek
Urocinqu nemacu pojma najobicniji
ti si to.
Volim EUROCREM Takovo, iako ga svi pljuju i kupuju NUTELU.
Radoša Bajića. I seriju Selo gori, a baba se češlja. Ranije mi se gadila...Sad kad su ponovo počeli na RTS-u, pogledao 2 epizode, i nastavio da pratim. Manda i Ljiljana Stjepanović razbijaju glumom.
Волим да идем у позориште иако сви из школе сматрају да је губљење времена, ленонке, кошуље из осамдесетих, па и класичну музику.
Domaću-tursku kafu, Van Gogh (do dr.Undera), šetnju, kuvano vino..
Bele seksualne čorapice.
lolo Đape, pa ko to hejtuje? osim ako ne misliš u bukvalu za temu mislim:)
Ma mislih na bele sportske čarape... ovo "seksualne čorapice" je aludiranje na "Šutku" ako si gledao lolo
EKV i Djovaka.
Дабстеп, зиму, шлајм.
дабчугу и зиљавуше у хеланкама. како да не волиш да вишста у чку из које извире напупело тело иако је зиљаво никад ми неће бити јасно код ових "принципароша"...
a to...slagam se. dobar indikator prljvštine:)
Shutka book of records,anblivbl!
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20081031203909/harrypotter/images/8/8c/Severus_Snape_Headshot.JPG
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! VOLIM GA!
After all this time?
Always..
:'(
Ђилас, Горски вијенац, српска историјска школа, Студио Б, Ми нисмо анђели 3...
Тога сам се сад сетио...
Nesto nisam siguran da svi pljuju Gorski vijenac.
Мислим на моје вршњаке, пардон.