Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Ne znam,nisam ih pitao kako se zovu,ali to je to,sa slike koju je Reme postavio.

2. Захваљујем. :)

3. Malo spema:

E,Jezz,rekla moja sestra da o'tog piva boli glava i da je uvertira za blistavi mamurluk.
    Da ne bude da nisam pitala onomad,za Božić :)
    Inače,ja ga nikad videla nisam "uživo" :)

4. Bregu. Ali u ranim danima. Dugme je donelo malo života u šugavi socijalizam, a to što su se posle iskvarili.... jbg, ne može sve da traje večno.
    http://www.youtube.com/watch?v=fpxlRFGU6ro&feature=related

5. muškarce z brkovima

6. Ko pljuje muškarce zbrkovima? (adresu i jmbg)

7. sve moje drugarice :P

8. Преферанс; једва скупим екипу једном у месец дана
    Доручак у мензи; чај, шунка, јаје на око, комад сира и нека фина песмица са звучника
    Рано устајање; не практикујем га пречесто, мада ми је најлепши осећај кад одморан устанем у пола 8, 8 изјутра.

9. TAP 011. Ostalo od malena, jeti sumadinac, dosadan dan, gace i to :D

10. Ko pljuje muškarce zbrkovima? (adresu i jmbg)

jao, jel me zajebavaš da imaš brkove?

11. TAP 011. Ostalo od malena, jeti sumadinac, dosadan dan, gace i to :D

I ja isto.

12. Šiptare, muslimane, albanski jezik.

13. http://www.loophunter.com/images/minimal.gif
    u minimal jebe. jedna od najjačih žurki na kojoj sam ikada bio je bila minimal žurka.

14. moja nova duga kosa... sve ribe me smaraju da mi losije stoji, a ja ubedjen da je bolje -.-...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.