HaxBall

  1. Jezivi, a ti neku kintu da ponudis? Zasad je ulog 400 evra (2 x mesecno po 100 seljaku i meni). Naravno, i dalje ostaje prioritet potpune operisanosti od sporta. Ako neko ima potvrdu iz bolnice da su mu to operisali, to bi bili ekstra poeni.

  2. krofne imaju 2 pobede i 1 poraz...

  3. Ispade Jezivi, Tripo nabaci kintu, u redu je umetnos', ali treba od necega i da se zivi! Proteziracu te kod seljaka, ali ako das manje od Pjera, nema tu leba, seljak je lakom na kintu ko siroma' na tresnju.

  4. igrate li?

    Mogu ja da hostujem...

  5. Jezivi ne da pare,jer smatra da biste bili privilegovani time da igrate sa pojavom koja je poznata kao "Samo trup Ernana Barkosa".

  6. sa pojavom koja je poznata kao "Samo trup Ernana Barkosa".

    Hhahahaha, nije da nam nije zao, ali nas igrac mora biti univerzalac, a takodje i spreman na odricanja. Narocito na odricanja od materijalnih vrednosti (zasad je to odricanje 2 puta mesecno po 100 evra).

  7. Ne spemuj konkurs, Dube, velika kinta je u igri, nismo svi pilicari kao vasa ekipa.

  8. ALEXE, danas?!

    Neće da tera ovo čudo, zakuca se... Evo hostovao Reme.

  9. 2 puta mesečno po 100? Za te pare mogao bih potplatiti Džimija da me ubaci u moderatore. Ali, pošto je posao moderatora ispod moje časti, daću i 200 i tebi i veseljaku svakog meseca! Pjer ispada, ja sam primljen!

  10. Jos nije zavrsen konkurs, naknadno primetih da se i Storma prijavila. Moli se Storma da dopuni sliku perajima odgovarajuce duzine, kao sto to uslovi konkursa zahtevaju. Nepotpune i neblagovremene prijave nece biti uzete u razmatranje.

  11. Не могу да уђем код Ремеа...

  12. Tripo, nisi ponudio nista vise od Pjera, nemoj da te slepam na protekciju, nabaci bar po 50 evrija preko, da te ne bije maler.

    Da ne bi bilo zabune, evo sabracemo - trenutna ponuda 400 evra mesecno. (Kljakavost i nesposobnost se podrazumevaju). Storma da dopuni sliku i da inovira ponudu svojom cenom.

  13. Tronožac ne poštuje moderatore, nemojte da ga primite.....Volim modratore,spreman sam njima da dam po sto evra iz poštovanja, i da ne tražim nista za uzvrat.

  14. Au, Pjer, sad se zakopa, gde su ti moralne vrednosti, otpor prema rezimu i slugama rezima, ti, ti...saradnice okupatora! Kakvim modulatorima pare, pa oni su i bez para losi, sve si omasio, seljak mi online sugerise da te diskvalifikujemo zbog ovog gafa, ili da nabacis jos koji dinar na ponudu da zazmurimo.

  15. Ću donosim i po šljivovicu svakog meseca i tebi i veseljaku! Znam ja jednog čoeka koji je pravi, u pičkumaterinu dobra rakija! Vredi bar 50 evra, da se ne lažemo, 1. klasa!

  16. hocu i ja ovo igrati :))))))))))

  17. Zar moje niske moralne vrednosti nisu plus?

    Podložan sam svim vrstama manipulacija,uz to mi ljudi često govore da sam glup.....sto znači da nema boga da napredujem u igrici.....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.