HaxBall

  1. Storma registracija pre 6 minuta i odma na ovu temu?

  2. Auf, kakvo klanje, nismo ocekivali bas ovako jaku konkurenciju.

    Takodje se mole kandidati da ne salju pvt-ove ziriju, jerbo se time ugrozava regularnost konkursa. Zahvaljujemo.

  3. Ću da dam i bubreg bre, na crnom tržištu za njega uzmeš 50 000 evra! I kamen gratis dobijete! Ej bre! O čemu mi pričamo? Kakve moralne vrednosti?

  4. Storma registracija pre 6 minuta i odma na ovu temu?
    to mi se prvo pojavilo na forumu kako se igra?

  5. Trenutna ponuda - 400 evra mesecno + rakija vredna 50 evra + bubreg (levi, ocuvaniji). Apsolutno odsustvo ritma i koordinacije podrazumevano. Ako umes sam da zakopcas pantalone, ili ne daj boze vezes pertle, moracemo da te diskvalifikujemo.

  6. Tako znači Tronožac?

    Nudim vam sestru....i nosim samo trenerke jer ne umem da zakopčavam šlic i teško se snalazim sa dugmićima

  7. Auf. Ziri se povlaci u svoje odaje do veceras, usled overload-a ponudama. Slobodno nastavite da licitirate. No, moram primetiti da nijednu gresku u kucanju niste napravili, a 'vamo se busate kako ste nekoordinisani. NESPOSOBNOST CE BITI TESTIRANA! Bolje odustanite na vreme, izgubite namerno na licitaciji, nego da budete uhvaceni u lazi!

  8. Ma ja ozbiljno ne mogu da sedim. Žena mi oblači patofne. Pertle, kakve pertle, ne mogu izađem iz kuće. Što se tiče šlica, nemam ga, moram trenerku da nosim da bi mi se stomak ne bi stezao.

  9. Mislim da mi trebaju cuvar mreze i asistent,vidim ovde se neki busaju,a nisu okusili moju desnicu!

  10. Хоћу ја да сиграм КАНТЕР БРЕ!! БАТАЉУЈТЕ ОВО СРАЊЕ!

  11. koja sifra? ocu ja d'igram :D

  12. јеричо разочаро си ме... ја мисио ти тражиш неспособног играча а теби дупе зинуло за паре :))) може овако организујемо турнир 1на1 и ко буде последњи њега узимате :)))

  13. Pa i trazimo nesposobnog, to je apsolutni preduslov. Ali i pare dobro dodju. I kao poslednji argument, ne pitam se samo ja, nego i seljak, a njegov rcma jos veci nego moj.

  14. Ајде да играмо !!?!?!?

  15. Pa do sad smo igrali, ja ne mogu više, smorio sam se.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.