Gej smorada

1. (ne treba meni devojka/decko, ja sam samo ovde zbog provoda).

а ја редовно водим цуру са мном у провод и етикетирају ме као папучара. јебеш буљаше, оћу држава дуради нешто против дискриминације и јавне осуде папучара!

СТОП ШИКАНИРАЊУ ПАПУЧАРА, МИ ВОЛИМО НАШЕ ДЕВОЈКЕ!

2. Pa voli je Dilindžeru, šta te boli dupe za pederima kad imaš hetero partnera :)

EDIT: pojašnjenje

3. dok nisu počeli paradirati nisu me zanimali niti sam imao nešto protiv njih.

4. ма волим ја њу Брус само не разбирам зашто се овој теми у медијима, а ево сад и на вукајлији, придаје толика важност кад сви знају да на ову тему има превише различитих мишљења и сви ће да терају на своје. ја своје мишљење изнесох, кога занима нека врати пар страна, и даље нећу уопште да дискутујем јер свако иоле нормалан схвата да овде не мере да се дође до идеалног решења. једноставно превише људи и превише ћуди а свако од њих, у мањој или већој мери, различито :)

наравученије: ово је мачије јебање, толика бука а курац оволицки о=3

5. Eeee, ali mačji kurac ima bodlje bato!

6. trebali bi da pustite gejeve/gejevke da organizuju zurke tad po klubovima, na koje moze svako da udje, i da idete. ume da se napravi neka takva atmosfera gde je dokazano da su ribe koje dodju na neku od takvih partijanja jedno 80-90% oćnije nego u normalnom klubu. i to ocne, evo picke daj kurac. naucno dokazano :D
    mozda ubodete i neku trojku. to u principu samo tako negde moze, jebi ga...

sto, ne znam, al bi bilo lepo iskoristiti.
    cisto savet :)

7. Ima zakon koji kaže da se svaki skup koji je rizičan po život građana, otkazuje.
    Što da ne? I treba peticija. Ne želim da neki kreteni bez imalo mozga, zbog parade, tuku do smrti svakog koga stignu.

8. по којим је то параметрима геј парада ризична по живот грађана? по примеру који стиже из Јевропе није уопште. то што ми оћемо у Јевропу а нећемо јевропске вредности то је друга прича. како вели овај напаћени народ, оћемо да се јебемо а да нам не улази, е па нема бато...

9. Ima zakon koji kaže da se svaki skup koji je rizičan po život građana, otkazuje.
    Što da ne?

Zato što bi onda priličan broj fudbalskih utakmica bio zabranjen. Nego se zna: tu je policija, ona treba da zaradi svoj hleb. Nije pandurima ništa smetalo da mene biju za vreme Miloševića, kao sad su zaboravili kako se to radi?

10. Ima zakon koji kaže da se svaki skup koji je rizičan po život građana, otkazuje.
    Što da ne? I treba peticija. Ne želim da neki kreteni bez imalo mozga, zbog parade, tuku do smrti svakog koga stignu.

+1

gde je dokazano da su ribe koje dodju na neku od takvih partijanja jedno 80-90% oćnije nego u normalnom klubu. i to ocne, evo picke daj kurac. naucno dokazano :D
    mozda ubodete i neku trojku. to u principu samo tako negde moze, jebi ga...

sto, ne znam, al bi bilo lepo iskoristiti.
    cisto savet :)

čista propaganda navlakuša da omekša muškarce. gledao sam u u hamburgu tu paradu. to je frik šou naojobičniji. i što je najvažnije, nisam vidjeo ni jednu zgodnu lezbu.

11. Nije pandurima ništa smetalo da mene biju za vreme Miloševića, kao sad su zaboravili kako se to radi?

"они вам нису ваљали, много крали, дођоше и ови ваши, све продаше па се накраше, море Слоба си беше златан него га прејебаше, онако красног чоека, ал нека, нека, ће дође маца на вратанца, ћу те ебем у устанца..."

12. Što bre vama koji kurac smeta ta gej parada, zbog toga što će da polome grad? Zbog toga i treba da bude, ne mogu huligani da ti diktiraju šta će da se dešava, nego lepo, nosiš fantomku? Odlično, ajde da te privedemo. Napuniš zatvore i stanice 48h i sledeće godine će ih već manje biti.

13. krupobavski, ne pricam ti da muvas lezbace, nego ribe koje normalno vole kurac, al htele da se malo "provedu" u gej klubu gde ih niko ne muva, posto hoce samo da "igraju" da ih ne smaraju "ljaljani"

te daju picke ko od sale, kad popiju poneko...

nemoj bas da imas misko sindrom citaj malo medju redovima.

14. Колико тема о геј паради треба да има просечан форум?

15. nisam vidjeo ni jednu zgodnu lezbu.

нагледао сам се за мојих двајс две више него што ће неко да види за двеста двајс две и мерем да речем да то ни ја нисам видо. ко птицу додо да тражим шупичку материну...

16. srecno sa muvanjem lezbaca... taj ko uzme da muva trve lezbacu ne zna gde udara.

17. Alo bre, nije ti više ovde Taris Bodić. Dačić može da radi šta oće. Šta, ako ne bude parade nećemo ući u EU do 2013. godine?!

18. Šta? Da me neki maloumni kreten koji je bežao iz škole zaustavi iz čistog ćefa i kaže: I ti si za gej paradu. Sad ćeš da vidiš kad te prebijem.
    Izvini, ali je meni bezbednost kretanja ugrožena i ne samo meni nego i većini građana. Nemamo mi toliko pandura za svaki kutak Srbije.

19. krupobavski, ne pricam ti da muvas lezbace, nego ribe koje normalno vole kurac, al htele da se malo "provedu" u gej klubu gde ih niko ne muva, posto hoce samo da "igraju" da ih ne smaraju "ljaljani"

јесте Келте, али треба ти панцир за буљу ако планираш тамо дидеш, ако те припне уза зид неки мишићави буљаш и каже "дај" шташ му? а добро је познато да не избијају из теретана и да су им набуцани бицепси, трицепси ма СВИцепси. његова рука ко моја нога а и плус гледају уфц јер се ложе на ознојене фрајере. и шташ онда? не мереш тад да будеш 'улиган и да му јебеш све по списку каменицом по чутури :)

20. Šta? Da me neki maloumni kreten koji je bežao iz škole zaustavi iz čistog ćefa i kaže: I ti si za gej paradu. Sad ćeš da vidiš kad te prebijem.
    Izvini, ali je meni bezbednost kretanja ugrožena i ne samo meni nego i većini građana. Nemamo mi toliko pandura za svaki kutak Srbije.

ŠKK.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.