Maratonci trče počasni krug, Balkanski špijun, Ko to tamo peva, Radovan treći.
Naterivao sam sebe (više puta) da odgledam i jednostavno nisam mogao.
Od muzike EKV, govno.
djokovica
tenis
akcione filmove
romanticne komedije
isto jebenog radovana treceg
onu pesmu ,,party rock is in the house tonight,, ili kako se vec zove
evroviziju
...
Распалу Барселону...Клабинг...Ајфонове и те нове курцепалце....
ПолуМенте,грандовце,пичкематерине,диџејеве и домаће и стране...Што рече Лукша - ЕКВ,не могу да их смислим... И још стотину неких кураца сетићу се па ћу да допишем...
Neko dobro reče ono za cipele. Meni sve cipele idu na kurac. I one kockaste, i patkaste i špicaste. I sve su pet broeva duže no što bi trebale biti. Nabijte ih u šupak zajedno sa čelzijem, Realom, Barselonom, i najusranijim derbijem El Klasikom koji igraju svaki vikend. Nabijem na kurac.
Daaaa, šimi kopačke, modni krik iz kladionice.
Maratonci trče počasni krug, Balkanski špijun, Ko to tamo peva, Radovan treći.
Naterivao sam sebe (više puta) da odgledam i jednostavno nisam mogao.
Od muzike EKV, govno.
Da dodam još na spisak nevoljenja: šećernu vunu, brendove Nike i Puma, i jebene mahune.
Усрани цигански фудбалски клуб Ливерпул.
djokovica
tenis
akcione filmove
romanticne komedije
isto jebenog radovana treceg
onu pesmu ,,party rock is in the house tonight,, ili kako se vec zove
evroviziju
...
Русију, Абу, не сећам се осталог.
domaci rep-govno na kub
У главном доста ствари пошто сам циник.
kako sam mrtve mocne rendzere mogao da izostavim
Распалу Барселону...Клабинг...Ајфонове и те нове курцепалце....
ПолуМенте,грандовце,пичкематерине,диџејеве и домаће и стране...Што рече Лукша - ЕКВ,не могу да их смислим... И још стотину неких кураца сетићу се па ћу да допишем...
Барселону, кошуље, фармерке, ципеле, Муриња, Боаша, Гвардиолу,Манћинија, Алегрија, Венгера...онда...Теодосића, Славнића, Марковића, Леб и Сол, фолклор, цигаре, пиво, швепс, кока колу, Ђоковића, поврће, и тако то...
Да, сетих се и Месија говнара кржљавог и Дрогбе чамуге...
Мекдоналдс...
Neko dobro reče ono za cipele. Meni sve cipele idu na kurac. I one kockaste, i patkaste i špicaste. I sve su pet broeva duže no što bi trebale biti. Nabijte ih u šupak zajedno sa čelzijem, Realom, Barselonom, i najusranijim derbijem El Klasikom koji igraju svaki vikend. Nabijem na kurac.
Металике, демократију.
БОРИСА ТАДИЋА УСТАШКО ГОВНО!
Evo pregledah temu. A jesam iznabijo na kurac.
Ognjena Amidžića, Ivana Ivanovića, Real, Mančester (i Junajted i Siti), Džeki Čena, Stalone-a, Švarcenegera, Jelenu Janković, italijanski fudbal, šveps, fantu, Dobricu Ćosića itd itd
Svi pljuju, ja GUTAM!
HAHAHAHHAAAHAHHAHAHAAAAAAA
fudbalere
ne fudbal,nego fudbalere