Svi gotive, a ja pljujem...

1. Što se Tarzanije tiče, i dalje mislim da su dobri, samo što su se nekako svi uklopili u šablone. Frenki = jebanje, pičke, balkanisanje, mačo fore itd.
    Blek Hol = mrzim sve, sve je sranje.
    Ox = pišem jer ne mogu bagru da nateram da sroči nešto a nemamo šta da izbacimo.

Zapata mi je najdraži jer je raznovrstan, teme su uvek drugačije a i super je sročeno. Burzum odskače od svih jer je posebna lobanja, kao i ovde na sajtu a i ova trojica odrade kvalitetan tekst tu i tamo, inače kao da imaju neke šablone po kojima pišu, nije to ni stil nego imam osećaj da preko kurca i na silu pišu. Možda grešim ali tako se čini.

2. Не знам само који је сајт пре настао, Вука или Тарзанија,

Ni taj ni taj, nego http://www.wired.com/geekdad/2011/08/world-wide-web-20-years/ . Al je to nebitno, bitno je da je Vukajlija jedan od najboljih domaćih sajtova, drugi mogu samo da jebu i da pokušavaju da ga kopiraju.

Pljujem skraćenicu "Vuka", i uopšte te skr.. Da ne bude oftopik. :)

3. Прво, не можеш да посматраш Трзанију кроз Вукајлију, јер нису сајтови истог карактера. Друго, ко се није од аутора са Тарзаније доказао овде?

4. Друго, ко се није од аутора са Тарзаније доказао овде?

Хоћеш да кажеш да је тај сајт степеницу изнад овог овог? Мени бар тако звучи.

5. A šta ima da se dokazuju na Tarzaniji? To nisu mogli ođe ne?

6. Друго, ко се није од аутора са Тарзаније доказао овде?

Nije to poenta ko se dokazao a ko nije, nego čisto zdravorazumska iritacija kad ti neko toliko piše o nekim savetima o jebanju, muvanju pičke, kurvama da samog sebe bojkotuje jer, jebiga, da, druže moj, jebe toliko k'o što stoji u tekstovima koje piše, ne bi imao vremena da ih piše i generalno provodi na netu 10 sati dnevno, a da je toliko mačo kojim se predstavlja, verovatno bi umro već od droge i sifilisa...
    Da, znam, reći će neko - pa to su samo tekstovi, iskuliraj. Znam ja to dobro, ali preterali su, podsećaju na klinca koji stalno vadi kurac da podseti svoje dvanaestogodišnje drugare kako ima najveći. Od ovog bih da izdvojim Burzuma i wojteka, oni što pišu ima dušu. Da, prvenstveno mislim na Frenkija, pa onda Bleka.

7. ma internet satro jebaci koji su niko uvek bili u rl,sta je tu cudno...net je inace idealan za lecenje kompleksa raznih jadnika

8. Лаиче, лош ти је закључак. Одмах сам рекао да не можеш да упоређујеш ова два сајта и да кажеш: "Вукајлија је боља" због тога што нису истог карактера.
    Ја питам ко се то није доказао од њих овде?
    Месја, тамо се пише, овде се дефинише.

9. Луксдоц, ја теби ништа и не замерам, ти си рекао да ти се смучило и то је то.
    Месја каже да се нису овде доказали, неко рече да му је боља Вукајлија, па ја њих питам да ми одговоре.

10. Па ако већ нису истог карактера ова два сајта, онда уопште није релевантно да ли су се они доказали овде или не јер су сада у другој бранши, зар не?

11. Nervira me što ne pišu ovde.. S'vremena na vreme tamo izadje nešto dobro a u medjuvremenu pišu isključivo o dužini kurčevine, hejtovanju svega što se mrda i milion načina kako da nadješ, pojebeš, ostaviš, sačuvaš, jebeš i baciš, jebeš i sačuvaš curu..
    A najjači autor mi je Drle..

12. твитове који почињу са „да“ и „каће цркне“

13. Па видиш, релевантно је.
    Ако имаш неког ко тврди да је Тарзанија основана јер се оснивачи нису доказали на Вукајлији, па сад свој его лече тамо, онда је битно да се покаже ко се то није овде доказао.

14. Nisam ja rekao da se nisu ođe dokazali, nego da su i ođe mogli da dokazuju a ne tamo.
    I kako to misliš ođe se definiše a tamo se piše? Pa šta se radi na definicije, slika se? :)
    I naravno da je bolja Vukajlija, jer oni tamo biraju šta će da se objavi, njima ne vjerujem da stižu toliko tekstova koliko ođe definicija, pa se zbog toga čini da su oni kvalitetniji za čitanje. Ne osporavam ja Tarzaniju, a ni drugi, samo što su eto usiljeni i počeli su da pišu čisto pisanja radi, isto kao što se biraju definicije i posteri koji ulaze u odabrane, po sistemu "bolje i svakakva naslovna nego nikakva".

Milice ne oftopikuj raspravu!

15. I kako to misliš ođe se definiše a tamo se piše? Pa šta se radi na definicije, slika se?

Дефиниција и текст на Тарзанији није исти појам. Овде не можеш да објавиш, рецимо, ово:
    http://www.tarzanija.com/100-izgovora-kad-okines-ispit/
    Ово ти је кад пишеш нешто. Другачије је кад то треба да се дефинише.

16. Možš Benisijo možeš, jer su stvari koje se na Vukajliji pišu odavno izgubile status definicija, a to piše neđe i na sajtu ako se ne varam, znači na Vukajliju se pišu vaša mišljenja, viđenja i razmatranja nekih stvari, pa ako se odobri odobri, ako ne ide na groblje. Sad ću baš pokušat da nađem to o čemu pričam.

17. Milice ne oftopikuj raspravu!

хахах а извини мешјице, нисам ни видела да је у току расправа:)

иначе, мало серете, они нису направили тарзанију да би могли да се докажу тамо кад већ нису овде. него једноставно зато што овде пишу и модеришу за џабе, а тамо зарађују од истог тог писања, за то исто време проведено. мало неповезано и неупућено причате, а ја не бих да их браним, него кад сам већ офтопиковала расправу, да кажем своје мишљење :)

18. Овај сајт није предвиђен за то, за текстове, есеје и слично. Иако има многих које не пишу увек у фомри дефиниције, укључујући мене, то не значи да овде треба да се пишу текстови о српским рокенролама, о националним кухињама, о смрти Сократеса итд.

19. Milice, a što ti moderišeš za džabe? :)

20. Upravo suprotno Benisijo, to što si naveo i još mnogo toga može da se "definiše" dok god je autor originalan i iole zanimljiv. Odo sad da tražim ono.

EDIT: A ako pišu za pare ka što reče Milica onda nemam riječi. Mislim imam, al neću da vrijeđam sad. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.