Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da,moderatore
isto ko za pitbula
Е јебига, Месја. Па ја лично никад не бих дао плус некоме ко би на Вукајлији написао своју критику о националној кухињи Грчке, Немачке или Џибутија. Или о најбољим навијачким групама, најлошијим филмовима у 2012...
Отиш'о сам.
Milice, a što ti moderišeš za džabe? :)
знаш како ја то гледам. долазим на сајт исто ко и остали чланови, само имам још гомилу додатних опција. ја кад видим неку срање дефиницију, не да могу да јој залепим минушчину, него је могу и обрисати да је не гледам лоло
а нико ме не приморава на ишта, баш зато што нас не плаћају :)
е месјо, а шта је лоше у томе што узимају новце за оно за шта имају таленат? ем раде оно што воле, ем добијају паре за то.
I Arctic Monkeys imaju talenta, i rade ono što vole i plaćaju ih za to pa im je zadnji album osim 2-3 solidne pjesme čisto sranje. To jednostavno nije to.
Da ne budem shvaćen pogrešno, nemam ja ništa protiv toga što su plaćeni za to što pišu tekstovi, ja to i pozdravljam i volio bih da smo i mi plaćeni ođe isto, nego hoću samo da kažem da plaćen tekst ne mora i da znači dobar tekst. Uzmite da čitate domaći Maxim i viđećete ad nije to to.
могуће, ја не расправљам о квалитету :)
mylyce što se bojiš da odgovoriš pufnici na pitanje decxko?
Željni smo skandala, ne dešava se ništa.
лол, боли ме курац да одговорим
Да није због хладноће?
Na hladnoći može da se skupi, ali to ne opravdava bol.
zurke
odavno su me zurke smorile i sad ih hejtujem
i upoznavanje novih ljudi isto hejtujem
брао, могуће, идем да га метнем у нешто топло
Il su se muda uvukla ?
EDIT: Vidi jesmo se skupili mi moderatori :)
е ипак мислим да је ово што грока каже, муда су ми се скупила
хоће неко да ми измасира муда и мало их загреје?
Ma ne mora niko, samo se istuširaj, izmigolje se ona.. :D
farmerke
svi gotive taj odjevni predmet, a ja samih za svojih 25 godina života obukla možda 5 puta :DDD
mrzim ih iz dubine dušeeeeeeeeee
Pivo.
Тетоваже.
Трубаче. Поготово ако су још приде и цигани.