Balasevica retardiranog, njega bi bio u stanju tuci dan i noc i ekv zbog debila koji misle da su pametniji od svih drugih jer jelte oni razumeju umjetnost...
Dečki, jebe se nama koliko je on zahtijevan, tenis je dosadan za gledanje. Ali opet, meni F1 do jaja a većinu smara.
Ali neka, nabijem i tenis na kurac.
Idemo redom od najgoreg:
1.Film montevideo bog te video
2.Sliku namrgodjenog avatara Vukajlije ili kako ga vi već nazivate "Tata Vukajlija"
3.Jogurt
4.Kajmak
5.Pavlaku
6.Mleko bez čokolade
7.Kokos
8.Ananas
9.Voćne torte (volim samo čokoladnu)
10.Burek
11.Pite
Da Care, i ne lažem, stvarno me nervira taj sajt a sve zbog jedne stvari: votermarka. U redu je da slike koje nastanau na 9gagu budu obilježene votermarkom, kao što Vukajlija kači na postere, al jebote, oni to kače na svaku sliku na koju naiđu. Krađa plus reklama.
I imaju glupe fore. Okače sliku slatke male i velikog kuce kako mu slatka maca spava na leđima velikog kuca i ispod okače onog usranog Kineza čiji izraz face kaže "Imposibru!" (naravno, to i napišu) i svi onda drkaju kurac kako je slika jaka i vrh fora i ja to moram da svaki put kad kliknem na glavnu stranicu Fejsbuka.
Al ima i dobrih stvari na njega, samo što eto neduhocite i iritantne preovlađuju. Ja bi ga posećivao da nema tog govnjivog votermarka.
Волим тенис и да погледам и да играм, тренирао сам га три- четири године, укупно с прекидима, али Новака органски не подносим. Вероватно због фолирања кад губи, увек му нешто смета. Да се не фолира био би најбољи!
Dođe i taj momenat: PLJUJEM PO TARZANIJI JER JE TO SAJT GDE DVOJICALJUDI PIŠU KAKO BI SE MEĐ SVETOM ISPROKLAMOVALI KAO VEOMA ISKUSNI I POTENTNI JEBAČI. a baš sam ih gotivio dok su pisali ovde. post je morao ići velikim slovom, jer je količina pljuvačke mašala pogolema.
Dođe i taj momenat: PLJUJEM PO TARZANIJI JER JE TO SAJT GDE DVOJICA* LJUDI PIŠU KAKO BI SE MEĐ SVETOM ISPROKLAMOVALI KAO VEOMA ISKUSNI I POTENTNI JEBAČI.
Велики потпис на ово. У почетку ај као и било занимљиво, сад млого смарају.
Dođe i taj momenat: PLJUJEM PO TARZANIJI JER JE TO SAJT GDE DVOJICA* LJUDI PIŠU
Да, приметио сам, и то су све људи с Вукајлије.
Ох и Френки су ми драги, поготово други, како год, али видео сам још неке одавде. Не знам само који је сајт пре настао, Вука или Тарзанија, претпостављам Вука...
slazem se da su poceli da smaraju zestoko, mada neki ljudi koji tamo pisu su i dalje carevi (zapata, burzum)
frenki ima neke genijalne tekstove i tamo, ali tema je skoro uvjek jebeno ista
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Balasevica retardiranog, njega bi bio u stanju tuci dan i noc i ekv zbog debila koji misle da su pametniji od svih drugih jer jelte oni razumeju umjetnost...
Хоћеш да кажеш да је ЕКВ лош бенд? Да нису убедљиво најбољи екс-ју бенд са непрејебивим, генијалним текстовима? Милан је геније, како не схватате то??
Dečki, jebe se nama koliko je on zahtijevan, tenis je dosadan za gledanje. Ali opet, meni F1 do jaja a većinu smara.
Ali neka, nabijem i tenis na kurac.
To Kizooo .. Kimi se vraća jebo vas ćaća.
Шо ме поцети, фаћа ме мучнина од француског; јесте, нисам једини, ал' сви цивилизирани демокрацијски народи воле француски.
Ai Se Eu Te Pego -ovo govno od pesme
Idemo redom od najgoreg:
1.Film montevideo bog te video
2.Sliku namrgodjenog avatara Vukajlije ili kako ga vi već nazivate "Tata Vukajlija"
3.Jogurt
4.Kajmak
5.Pavlaku
6.Mleko bez čokolade
7.Kokos
8.Ananas
9.Voćne torte (volim samo čokoladnu)
10.Burek
11.Pite
9gag
Da Care, i ne lažem, stvarno me nervira taj sajt a sve zbog jedne stvari: votermarka. U redu je da slike koje nastanau na 9gagu budu obilježene votermarkom, kao što Vukajlija kači na postere, al jebote, oni to kače na svaku sliku na koju naiđu. Krađa plus reklama.
I imaju glupe fore. Okače sliku slatke male i velikog kuce kako mu slatka maca spava na leđima velikog kuca i ispod okače onog usranog Kineza čiji izraz face kaže "Imposibru!" (naravno, to i napišu) i svi onda drkaju kurac kako je slika jaka i vrh fora i ja to moram da svaki put kad kliknem na glavnu stranicu Fejsbuka.
Al ima i dobrih stvari na njega, samo što eto neduhocite i iritantne preovlađuju. Ja bi ga posećivao da nema tog govnjivog votermarka.
Јебени дан јебених заљубљени. ЈЕБИТЕ СЕ ПОЗЕРИ, ЈА САМ ЗАЉУБЉЕНА СВАКИ ДАН!!1
Волим тенис и да погледам и да играм, тренирао сам га три- четири године, укупно с прекидима, али Новака органски не подносим. Вероватно због фолирања кад губи, увек му нешто смета. Да се не фолира био би најбољи!
The Rocky Horror Picture Show
Pljujem po svojoj lenjosti.
Dođe i taj momenat: PLJUJEM PO TARZANIJI JER JE TO SAJT GDE DVOJICALJUDI PIŠU KAKO BI SE MEĐ SVETOM ISPROKLAMOVALI KAO VEOMA ISKUSNI I POTENTNI JEBAČI. a baš sam ih gotivio dok su pisali ovde. post je morao ići velikim slovom, jer je količina pljuvačke mašala pogolema.
Велики потпис на ово. У почетку ај као и било занимљиво, сад млого смарају.
Pa naravno, kad se nisu dokazali na Vukajliju morali su napravit svoj sajt đe bi to mogli (u svojim glavama) bit.
Да, приметио сам, и то су све људи с Вукајлије.
Ох и Френки су ми драги, поготово други, како год, али видео сам још неке одавде. Не знам само који је сајт пре настао, Вука или Тарзанија, претпостављам Вука...
Који си ти Коштуница, Тарзанија настала овог лета. :)
vuka care, tarzanija nema ni godinu dana.
slazem se da su poceli da smaraju zestoko, mada neki ljudi koji tamo pisu su i dalje carevi (zapata, burzum)
frenki ima neke genijalne tekstove i tamo, ali tema je skoro uvjek jebeno ista