Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Seks pre braka.
+1
Barselonu u fudbalu, Majami u košarci. Lav pivo. Ariel. Merix ga šije za svetlosnu godinu.
+12312312
ljude,zato sto su bedni i smesni
Домаће филмове. Домаће серије. Бенд Тул не могу да смислим. Квин исто.
Pa kad si metalac Gambi. :)
+2121321312321342324
+381621943512832589435
Barselonu, Mesija, Vilju, Cavija, Inijestu, World of Warcraft, Nemacki jezik, Grcki jezik, Grke, Grkinje, Papriku, Cigansku muziku.....
па онда нико не готиви трубаче, ако сте сви потписали то што је он написао хаха
СВИ СТЕ ИСТИ
Дићи ће се Четврти Рајх.
neko reče tetovaže. E pa i tetovaže nabijem na kurac. Jedina prava tetovaža, JNA tetovaža.
+ 12132141
Guču i Exit. Sranje festivali, krš provod. Kafana je sto puta bolja. Još ako je u Zemunu. Ma bogota.
mrzim trubače. bandadžije tzv. smaraju i nerviraju okolinu.
Кантер, Доту и све те игрице што се пиче по играоницама и интернетима.
GASTOZZA!!! Lik je retardiran! Ne znam kome je on smesan, krajnje tragican i nezanimljiv lik.. Ne zasluzuje toliko paznje.. Mislim da na vukajliji ima 25000 duhovitijih.
Dajte link od toga čoeka, ne mogu ga nać.
Meśa:
Evo ovo, i ovo.
HVALA STO PRAVITE POSTERE NA V*KAJLIJI I STO GOTIVITE TO STO RADIM ALI MOLIM VE NEMOJTE VISE ! :D Necu da se nalazim na tom komplexashkom sajtu punog hejtera i marmuna! :) Na sajtu gde moj poster traje od 10 do 15 min ! :) Valjda me razumete?! LJUBAAAV ♥
Ladno sam crk'o.
A ja ga tražim po Vukajliji.
Nisam ni pokušao klipove da mu gledam, vidio sam da je to još jedan Jutub bloger i budala, a ka što znate narod voli budale i tako, ko ga jebe.