Svi gotive, a ja pljujem...

1. Nisu bili budale oni sto su pravili zakon u vreme kralja, a kada su ljudi hapseni za dokolicarstvo.

2. Za ovo gore se slazem

-fudbal i ostale sportove koji nisu automobilski
    -lmfao i njihove pederske house pesme, haus u opste
    -counter strike

3. Mrzim jebeni bing bang theory seriju.
    Mrzeo sam je i ranije ali tek sada kada nepismena zgadija krece da je gleda, tek sad sto je mrzim!

4. Mrzi me da pregledam celu temu, jel' neko pomenuo Đokovića?

5. Мрзим рекламу за аба тел, алба тел, како се већ зове!

jel' neko pomenuo Đokovića

Ја!

6. Muhameda Alija.. Odličan bokser, ali precenjen i iritantan i ljigav..
    Džo Frejzer FTЊ !!

7. Muhameda Alija.. Odličan bokser, ali precenjen i iritantan i ljigav..
    Džo Frejzer FTЊ !!

+1 Ali je pizda!

8. Ono jes, gledao sam ove mečeve na tjubetu i dosta dokumentaraca i baš je pizda..
    Izdao je je Malkoma u onoj muslimanskoj ligi, izdao je i Frejzera sa onim vredjanjem a ovaj mu je pomagao kad nije imao ljeba da jede..
    Mada samo oni znaju kako stoje stvari a mi ne znamo, pa možemo samo da pričamo.. Kako nas nije sramota ? :D

9. Pa znamo, bio je dokumentarac i pričali su ljudi koji ih znaju, koji su prisustvovali, a i Frejzer sam.

10. Rijaninu muziku. Na stranu što je ona jebozovna, ali ne kako ne oljuvati nekog k'o čitavu pesmu posveti jebenom kišobranu. Paz' da neko sve vreme u toku pesme na srpskom jeziku peva "kišobran, kišobran, an, an, an..."

11. Dobro nije Ali pričao, jes rekao samo da je hteo da promoviše meč i da se izvinio Frejzeru i njegovoj porodici.
    Mene zapanjuje Frejzer i ona činjenica da je se borio sa jednim okom tokom svih mečeva sa Alijem, jer je sjebo oko na treningu 65'te..

12. Muhameda Alija.. Odličan bokser, ali precenjen i iritantan i ljigav..

Ovo isto ali za neprejebivog: Edson Arantes do Nascimento known by his nickname Pelé

13. Auuu i on se popeo na kurčev kurac.. Priča za sebe..

14. +1 Ali je pizda!

Попричаћемо ти и ја Чаке. :)

Pa znamo, bio je dokumentarac i pričali su ljudi koji ih znaju, koji su prisustvovali, a i Frejzer sam.

А Фрејзеру ћу да верујем, 'оћу боли ме курац. Класијус Клеј леђенда!

Edson Arantes do Nascimento known by his nickname Pelé

Овај је највећа педерчина на свету. И како да не готивим више Марадону који пређе преко ноге човеку колима, и онда изађе и дере се на прегаженог што му је подметнуо ногу. МАРАДОНА ФТЊ! Пеле је набеђено говедо.

15. Pasulj u bilo kom izdanju!

16. Montevideo i Nikol Šercinger

17. Top gear i South jebeni park.

18. Pasulj u bilo kom izdanju!

I ja isto. lololo

19. RHCP i naravno svakog ko misli da oni vrede. Mislim, vrede im mozda 3-4 pesme, ostalo je go kurac, i to strokavi rumunski minijaturni kurac.

20. Mrzim turske serije, a vi ih svi gotivite

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.