Svi gotive, a ja pljujem...

1. idu mi na kurac ovi pajtonovci, jebeni britanski humor.

увек сам се пито како људи могу да се ложе на то... ал оно, увек

2. Fejze, aj za Azru si i u pravu, al de ćeš da kritikuješ Pajtonovce?! Pa pola tvog humora je u tom stilu, apsurdne gluposti koji su obrnule krug, ili imaju neko dublje značenje.

3. Meni ide na kurac kad neko kaže da je britanski naglasak do jaja. Naročito oni nerazmni slengovi, Kokni rokni i to.

Amerikanci su dojajniji sto puta. Mislim na njihov pravi engleski, jok ona crnačka rep proseravanja. Usta ih jebem da ih jebem.

4. Pa pola tvog humora je u tom stilu

Немогуће!

5. Amerikanci su dojajniji sto puta.

Ja sam htela ovakav akcenat.

http://www.youtube.com/watch?v=wObGeQO6Cj0

6. па иди у тексас па га наватај

7. И британски, а нарочито аустралијски.
    ДОЛЕ СТИВ
    ЖИВЕЛЕ РАЖЕ

8. па иди у тексас па га наватај

haha?

9. E Butko, ovo je ok. Maaaaalo vuče na onaj seljački južnjački, ali ne toliko da iritira. Usta ih jebem teksašašanska.

10. idu mi na kurac ovi pajtonovci, jebeni britanski humor.

увек сам се пито како људи могу да се ложе на то... ал оно, увек

Amerikanci su dojajniji sto puta. Mislim na njihov pravi engleski, jok ona crnačka rep proseravanja. Usta ih jebem da ih jebem.

Јесам ли ја једини англофил овде тренутно?

11. Јесам ли ја једини англофил овде тренутно?

Naravno da nisi. Ali južnjački je dojajan.

12. Fejz, nije ovo teksašašanski, oni zavijaju više, seljačine.

Nažalost, cinike, nisi. Ima ih dosta koji gotive britansku bagru. A ja nemam pojma što. Em su stoka najveća, em im je jezik odvratan.

13. Naravno da nisi. Ali južnjački je dojajan.

Ајд нек буде.

Nažalost, cinike, nisi. Ima ih dosta koji gotive britansku bagru. A ja nemam pojma što. Em su stoka najveća, em im je jezik odvratan.

Стока јесу, генетски код им је срање, али им језик ЈЕБЕ. Моје скромно мишљење.

14. Britanski naglasak je do jaja. Južnjački američki isto, pogotovo Luizijana, Alabama i to.

15. Butko, sad sam opet pustio pesmu. Da imaš ovakav akcenat, jeb'o bih te ne keca, lolo. :)

Dobro, Cinik, stvar ukusa. Meni je retardiran, kao i sami Britanci, onako anemični i kljakavi. Jedino ovog cara gotivim

http://trialx.com/curetalk/wp-content/blogs.dir/7/files/2011/04/gcelebrities/Marc_Warren-2.jpg

16. Dobro, Cinik, stvar ukusa.

Наравно. Ја исто обожавам њихов хумор, Мућке, Пајтоновци и Ало Ало фор евер.

17. Meni je retardiran, kao i sami Britanci, onako anemični i kljakavi.

Britanci imaju 3 puta više kul ličnosti od Amera. Pogledaj samo muziku i film jebote.

18. Hladno pivo jebeno... svi su kao u fazonu brate kako kidaju kako razbijaju,
    najbolji bend na ovim prostorima. sve što ja čujem je onog kekina debeljka kako peva nešto
    što liči na: njo njo njo kazala si mi njo njo nije njo, nije sve
    tako crno njo njo!

Sve više gotivim ovog Zapatu. Pre neki dan sam komentarisao negde kak' su mi jedan od najdosadnijih bendova sa ovih prostora.

Fejze, nije loša Azra. Mada pre svega tu mislim na tekstove, dok za onaj muzički deo mislim da nije na preterano visokom nivou. Al' ni tekstovi nisu toliko genijalni, al' daleko od toga da su loši. Kvalitetni su. Samo ne toliko koliko ti kažeš.

19. Britanci imaju 3 puta više kul ličnosti od Amera. Pogledaj samo muziku i film jebote.

+1