Svi gotive, a ja pljujem...

1. Ma ne kažem da je Azra loša, ali moje je uverenje da je precenjena, naročito djonijevi tekstovi.

Није прецењена никако. Ја нисам чуо да нека широка народна маса слуша Азру и да се ложи јер је то тако ИН. Азра је само за посебне људе који разумеју оно што он пева. Остатак не може да схвати и може само да изврти А шта да радим, или ФА ФА ФА. Остало им је непознато. Азра је најбољи бенд старе југославије по мом субјективном мишљењу.

2. Није прецењена никако. Ја нисам чуо да нека широка народна маса слуша Азру и да се ложи јер је то тако ИН. Азра је само за посебне људе који разумеју оно што он пева. Остатак не може да схвати и може само да изврти А шта да радим, или ФА ФА ФА. Остало им је непознато. Азра је најбољи бенд старе југославије по мом субјективном мишљењу.

И Балкан знају :)
    Им'о сам расправу са ћалетом о Азри, он тврди кад би Штулић организов'о турнеју, да би срушио они 200 000 људи од бијелог дугмета.
    А кад погледате мало плејлисту Азре сконтаћете да има мало више од оних 5 пјесама :)
    ЗАКЉУЧАК: АЗРА ЈЕБЕ :!

3. али фора је у томе што на азрин концерт не би дошо лик који слуша Секу и разбија флајку на Фристајлеру и ложи се на рибу која има пуна уста пластике и пола грама пилећег мозга међу лобањом. А на дугмиће су такви долазили јер ЈЕБЕНЕ ЛИПЕ ЦВАТУ! и тако те муње.

4. Hladno pivo jebeno...

svi su kao u fazonu brate kako kidaju kako razbijaju, najbolji bend na ovim prostorima.

sve što ja čujem je onog kekina debeljka kako peva nešto što liči na: njo njo njo kazala si mi njo njo nije njo, nije sve tako crno njo njo!

5. али фора је у томе што на азрин концерт не би дошо лик који слуша Секу и разбија флајку на Фристајлеру и ложи се на рибу која има пуна уста пластике и пола грама пилећег мозга међу лобањом. А на дугмиће су такви долазили јер ЈЕБЕНЕ ЛИПЕ ЦВАТУ! и тако те муње.

Азра је постала популарна жгадији 2008 кад је онај ретард Сајко пјево Балкан на операцији триумф. Сјећам се да су сви у разреду одма' почели слушат' Азру.
    А друга ствар што је Штулић био геније. Повуко се на врхунцу своје каријере и оставио све да чезну за њим. Да најави концерт у мом јебеном вишеграду који је село дошло би 200 000 људи :)

6. ђони се није повуко он је напустио југу касе распала јер се разочарао у народ овде. Зато се неће никад ни вратити јер земља у коју би требало да се врати више не постоји

7. ђони се није повуко он је напустио југу касе распала јер се разочарао у народ овде

Није говно, но се пас посра.
    Битно је да више не држи концерте.
    Сад сам примјетио да доста азриних пјесама нестаје ради ауторских права

8. У духу оригиналног поста:

Ер макс, Лакоста, "фино" облачење, Елитни одреди, фудбал, дабстеп, Кредл оф Филт, психоделија, Новак Ђоковић, Србија, вутра, напијање и цепање свилених кошуља на концертима Шаке Дада и Аце Пејовића, мотори, одурне ПРАВОСЛАВНЕ тетоваже, Пантелина армија на фејсу.

Тренутно најпроминентније тачке са листе.

9. sve što ja čujem je onog kekina debeljka kako peva nešto što liči na: njo njo njo kazala si mi njo njo nije njo, nije sve tako crno njo njo!

Au Zapata brate, a koliko si ti njihovih pesama čuo, da te pitam? Nisam sad neki vatreni fan Hladnog piva, ali mi jesu gotivni. Daleko od toga da su najbolji bend na ovim prostorima, ali sigurno je da nisu ni loši. A što se Azre tiče, dobri su. Ja ih lično nešto preterano ni ne gotivim.

10. Ех да, заборавих да поменем и једног пајвана са нета, наводно је много популаран.... Не мерем се сетити имена, другар ми је пуштао неколико његових клипова, као он је кул, он је до јаја, он је смешан.... Свађа се са неком нафураном малом, учи људе како се жвали са рибом, тако неки курац-палац....

11. Da nije Gastoz Rino?

12. Ех да, заборавих да поменем и једног пајвана са нета, наводно је много популаран.... Не мерем се сетити имена, другар ми је пуштао неколико његових клипова, као он је кул, он је до јаја, он је смешан.... Свађа се са неком нафураном малом, учи људе како се жвали са рибом, тако неки курац-палац....

Да није Гастоз?

http://www.youtube.com/watch?v=URhe3XHQrdg

13. Е јесте, тај.... Нити је смешан, нити духовит....

14. Гастоз нема бирачко тело испод 15 година, релах.

15. Гастоз нема бирачко тело испод 15 година, релах.

Има пар ортака његово годиште и рибу. U MAD?

16. Veciti cinik, u duhu orig posta - potpisujem sve stavke !

17. Ја нисам чуо да нека широка народна маса слуша Азру

Uf, naprotiv. Ne slušaju ove dijabole koji glasaju za prolazak Radmile Pavijanović u trideset sedmo kolo Zvezda Granda, ali slušaju dijabole koje bi na Azrine koncerte išle kao što idu na koncerte Van Goga, Parnog valjka, Plavog orkestra i sličnih govana. A Djoni je palamudio devedeset pet odsto vremena pišući to što je pisao, i sam je još govorio da mu se nikad nije potrefilo da napiše i dobar tekst i dobru pesmu u isto vreme.

Азра је само за посебне људе који разумеју оно што он пева. Остатак не може да схвати...

Podsjeti me na jedan komentar koji sam pročitala pre nekog vremena na jutubu.

EVERY TOOL SONG HAS A DEEPER MEANING!!!

Fak jea.

Азра је најбољи бенд старе југославије по мом субјективном мишљењу.

brate, pored smaka, atomskog skloništa, šarla akrobate, odbrane i poslednjih dana misliš to?

okej, tvoje mišljenje. poštujem.

edit:Ali opet, ne kažem da je Azra loša, smatram pre da je precenjena.

18. pored smaka, atomskog skloništa, šarla akrobate, odbrane i poslednjih dana misliš to?

Шарло и није неки бенд, тј није ништа специјално, само ето, први су били па су запамћени. Колико год да звучим окрутно према тим људима, али не можеш са једним албумом бити ТОП. Касније је одатле излетео ЕКВ који је одличан бенд, и Која с друге стране који је као оставио неког трага на музику тог времена. Али што се тиче Азре, да, можда је прецењена, ал што се мене тиче није. И тако

19. Али што се тиче Азре, да, можда је прецењена, ал што се мене тиче није.

Pih. Pa praktično si se složio sa mnom.

http://www.youtube.com/watch?v=3LjcQoqfmSk&feature=related

Obečo si mi svadžu:(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.