Svi gotive, a ja pljujem...

1. Pecenje, pivo i Barselona. Ajde, sad me napusite za prva dva lolo.

2. Мистер бин је једна од најглупљих ствари на тевеу и нервира. Реално, заглавио сам главу у ћурку, духовито, смејмо се. Опседнут сам Тедијем, врло шаљиво, смејмо се још мало.

3. Pecenje

ДИ ПЕЦАЊЕ?
    едитчина: лололол ја прочито пецање, углавном: ДИ ПЕЧЕЊЕ?

4. Da da, pragnje i te munje.

5. Jednom sam isao 5 dana po nekim svadbama i slavama bez prestanka i samo pecenje i pecenje. Smrsao sam jedno 3 kile. I onda kad sam navalio na rostilj sve sam nadoknadio.

6. vladiku Pahomija...

koje je to djubre od coveka...

7. Vruće ladno a Javio? :)

8. Hahahahha Javio kobjasnio.

9. Барселона, Балаш, Заз и још милион других ствари.

10. vladiku Pahomija...

koje je to djubre od coveka...

Агаин... ху д фак из владика Пахомије

11. Dzordi, ne znas ko je vladika pahomije?

12. не знам ко је владика пахомије... почињем да добијам дежа ви ефекат лолололо

13. ima na guglu...

djubre jedno od coveka...

14. Филмове о Харију Потеру

Taj rad! Nisam odgledao ni jedan deo Harija, a ni Gospodara prstenova jer mi je to jebeno glupo.

15. Venčanja i sahrane.

16. jer mi je to jebeno glupo.

Nisam odgledao ni jedan deo Harija, a ni Gospodara prstenova

Kako znaš? Ne sviđa ti se tema ili?

17. Balasevica i Petar Graso stajl pjevace i muziku. Toma zakon!

18. I meni je preglup 'Gospodar prstenjaka'. Pokušavao sam da pogledam u par navrata i nijednom nisam prebacio pola sata. Totalno ne volim te uberspektakle sa magičnim sikirama i čudima...

19. Ice Age, ništa mi tu nije smešno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.