Audi kupuje alfa tauri tj zauber, rikardo je rekao ili ide u has ili bataljuje trkanje, samo f1 dolazi u obzir, gasli u alpini iako se okon protivi, piastri i zvanicno u meklarenu, honda zazalila sto je napustila f1 i sad oce da se vrati i tako
ove, holandija, madjarska, barselona, bas onako smaracke staze.
naravno, daleko ispred arapskih pustara i americkih parkinga, ali smaracke su uvek bile.
*holandija se pridruzila, ali npr sad nemas nemacku ni jednu, francuska se isto vozi na relativno dosadoj stazi, iako imaju bolje. isto i americke.
Sta mislite jel Juki namerno simulirao neko sranje da usere mercedesu strategiju?
LJOLJ ofc da nije, pa nisu prosle godine mesetarili sa ovakvim stvarima u najludjoj sezoni u poslednjih dvaes godina pa sto bi sad na +100 protiv ferarija koji konstantno puca sebi u nogu i vise ne predstavlja nikakvu opasnost
Dominacija red bula i maxa, igrica na easy. Sl staza monca, kraljica brzine, gg
Ma nije, debilko je on, gde ono bese pri izlasku iz boksa napravio sranje i nastavio samo u ogradu, rizikovali puno a nemaju sta da dobiju, prosle godine bilo 300 sansi da nameste nesto..
Audi kupuje alfa tauri tj zauber, rikardo je rekao ili ide u has ili bataljuje trkanje, samo f1 dolazi u obzir, gasli u alpini iako se okon protivi, piastri i zvanicno u meklarenu, honda zazalila sto je napustila f1 i sad oce da se vrati i tako
source: trust me bro
Ovcemo li videti trku gde verstapen i lekler vode borbu za prvo mesto i ferari pobedi nekom lucidnom strategijom iako sporiji.
A, da. Nije 2002.
Binoto big brain time xd
bice ovo dosadna trka javlja mi se
ferari nekad: izvodi 4D chess i zajebe meklaren u boksu
ferari danas: iznese 3 gume da menja.
HAHA FERARI ZABORAVIO GUMU
Ne moze biti dosadno sa njima nikad
Ahahahahaha
Pa ne menjate gume Del Bojevog kombija
ove, holandija, madjarska, barselona, bas onako smaracke staze.
naravno, daleko ispred arapskih pustara i americkih parkinga, ali smaracke su uvek bile.
*holandija se pridruzila, ali npr sad nemas nemacku ni jednu, francuska se isto vozi na relativno dosadoj stazi, iako imaju bolje. isto i americke.
Sta mislite jel Juki namerno simulirao neko sranje da usere mercedesu strategiju?
AJMO SEJFTI KAR
https://pbs.twimg.com/media/Fb0JiKGXoAMIBjl?format=jpg&name=small
ahha a bukv to je to
LJOLJ ofc da nije, pa nisu prosle godine mesetarili sa ovakvim stvarima u najludjoj sezoni u poslednjih dvaes godina pa sto bi sad na +100 protiv ferarija koji konstantno puca sebi u nogu i vise ne predstavlja nikakvu opasnost
Dominacija red bula i maxa, igrica na easy. Sl staza monca, kraljica brzine, gg
al brate, javlja prvo na radio da mu tocak nije zasrafljen, a kad uso u boks namestaju mu muda. na kraju stane na sred staze.
jbt.
haha wut
Ma nije, debilko je on, gde ono bese pri izlasku iz boksa napravio sranje i nastavio samo u ogradu, rizikovali puno a nemaju sta da dobiju, prosle godine bilo 300 sansi da nameste nesto..
Jedino ako su platili Latifiju :D
pa vido si da mu namestali pojas kad uso.
https://i.redd.it/lqma6ojimul91.png
izaso mi ovaj mim kao bonus dok sam trazio sliku:
https://i.redd.it/9co9wllomyl91.jpg
aa na to mislis lol
haha boles