Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam isprva mislio da si ti tipa 96-to a 89-to ne znam sto
Pa kao kad kažeš nekom 'prc, zajebo sam te, munem' meni tu neku konotaciju ima 'čukam'. Verovatno je etimološki povezano sa jebanjem pa kad uđe kurac do kraja onda jajca da se tako duhovito izrazim 'čuknu' onog s kim se jebeš, stoga 'čukam' u smislu 'moje mošnice čukaju iliti udaraju po tebi'.
Veoma homoerotično.
No homo
Čukam malo
jebo te zivot stariji ste od mene 10 godina, cak i ovaj skauzer mislio sam da je tipa ‘94
Chevu mislim da ima sina moje godište lol
Preljepo objasnjeno tnx <3
every day we learn something new
Matore konjine
Koliko ljubavi i postovanja na sajtu lele lele <3
Čukam je tipa oprem dobro
Pesma za Plidua - https://www.youtube.com/watch?v=nQTV5263v7A
Hahaha prejako
Vozaci su vam picke
https://www.instagram.com/reel/ChAkBmcN-DL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Dejvid Kultard sutra kod Ivanovica
A jeste, mika hakinen kod marica
Jeste kurac moj
Mika Salo kod teše
Ako je ognjen jebeni ugostio Derricka Rosea, moze i Ivanovic Dejvida
Kolika je brzina formulice izražena u Vrumovima? 1 Vrum = 1 ananananan x 1 rrrrrrrrr
Pazi, nije to tek tako definisano, to zavisi od staze na kojoj voze. Imas na primer sporije staze gde se podesavaju bolidi sa vecim downforceom i manjim stepenima prenosa kako bi mogli da ubrzavaju jace. Sa druge strane imas i brze staze na kojima mi popusis kurac.
Pa jeste jebo vas Bog
Dovodio je patuljak i jace glave