Formula 1

1. Pa jeste jebo vas Bog

gde su ne-tako-mladi tu je i shala sve ok

2. Netakomladi jednako matori
    Video sam koja ste godista ha ha ha

3. Vukajlijasko vece staraca gerusija

4. Bohore ne znam iz čega izvodiš da na nz sa 30 god imaš 45. Ja bih ovako totalno nepristrasno rekao da je baš obrnuto, barem kad sam video ljude tih godina u Srbiji. Ovde je zdravlje leskovac fora, pogotovo od četrdesete, ljudi se podmladjuju, čist vazduh, more, hajking treking jedrenje skijanje zdrava ishrana konšs neprskana gudra, moram da priznam jedino sam u Švajcarskoj video bolji prosek svoje ili bilo koje druge generacije, nacističko zlato je čudo… gledam slike svojih vršnjaka iz škole jebote moj ćale izgleda mladji od njih, dobro ja se baš pazim i imam neku genetsku modifikaciju protiv opadanja kose i sedenja uopšte, ali ovaj komentar je najveći danak neiskustvu od kad me je neko onda pitao da li mi nedostaje janjetina ovde.
    Sportski pozdrav iz Brus Meklaren parka.

5. Jedini od školskih mi Mladen Obradović liči na nešto, ali on je baš strejt edž nastrojen, a čak i on ima više sedih od mene.

6. Kog boli kurac za sede ja već sad sa 33 imam po bradi i kosi sa strane ko lebron. Posledice frustrirajućeg života autiste u naprednoj smrdiji, ali to je samo eksterior, jebeš to.

7. Ma ne kažem Šmo, naravno sve je to samo fasada. Da pričamo o duhovnom bogatstvu - moj everidž školski iz Sr je uzvišeno duhovno biće u čauri ćelavog djembelog zadriglog krezavca, u odnosu na ove dvolične anglosaksonske fejkere ovde. Ali ako pričamo o nekoj markantnosti, zdravlju, srednjovečnom izgledu i tim stvarima prosečan kiwi u tim godinama nosi Srbina istih godina u zubima, koje još uvek ima.

8. Što bi reko thilmo nemate vi stranci tu dušu XD

9. I još možemo mirno da spavamo jer nam ekonomsko blagostanje dolazi iz čestitih rabota poput stočarstva i turizma, a ne iz zelenašenja kapitalom usidrenim u naci zlatu i opranim parama belosvetskih zločinaca.
    A jel sam spomenuo koliko mrzim Švajcarsku? Pogotovo od kad nam je Alingi oteo America’s Cup?

10. Da - tu, tu neku bre…

11. To ima veZe sa tim gde zivis kao ja sa Popom Djuicem nemoj da lupas pls
    Starenje je malo nacin zivota a mnogo genetika s tim da plavi ljudi tj svetle puti sporije stare
    Osisam se i izbrijijam sto ne radim na trafici mi ne daju cigare misle da sam maloletan a nikad nisam jebao kengura

12. Prosecni thilmo iz nisha polomi kicmu prosecnom kiwi thilmu kad god oces sig

13. Ok fer, ja sam crn i visok. Islrena sućut tvojim plavim genima. U nekom lepšem svetu ti bi bio Legolas i jebao bi kengure na keca.

14. Ne znam ko te je pitao za jagnjetinu al ako si voleo ovu naravno da ce ti nedostajati jer druga je sorta ovaca drugu hranu jedu drugu vodu piju na drugi se nacin peku
    Nista nemaju zajednicno

15. Mozda je tamo bolja mozda si navikao al sa ovom nije ista sig

16. Ne da je bolja nego najbolja.
    Zvanično i nezvanično.
    Ne smrdi na spermu, za početak.

17. Šta kaže Mladen, de mu Obraz :)

Jel još čeka ovas?

18. Nisam mirisao spermu brate izvini

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.