Formula 1

1. ono, u principu smes da se guzis ispred da ne das da te preteknu, al ako uradis kad strol uradio zavrisces naguzen

2. JUKI CUNODNI
    Tesko mi je sto sam tifozi, bolno

3. Koja dva cigana ovaj levis i maks, frljaju se nekim trak limicima, ko monopol da igraju, ma mrs u picku materinu bre

4. Brate povracacu kakvi bednici

5. Pu jebem ti ova ciganska posla

6. E i za tome zabole mosare

7. Koja patnja dosada kurac trka, ajmo neko ludilo incidenti

8. Brt trka smorila žešće.
    ALI
    I ovo je jedno veliko ALI.
    Publika pokidala.
    Skidam sombrero u znak poštovanja

9. Nakoksana bagra se zabavlja na tribinama

10. has alfa i omega interlagosa :)

11. bukv to je to xd

Inace Okon i Strol dve najvece voline u f1, najveca opasnost za klupske kolege prvenstveno a onda i za ostale. 10 sec kazne je sad dobio Strol a trebalo bi da dobije posle trke i 10 udaraca bicem debilko maleni

Latifija ne racunam on je kategorija za sebe, vrv top 3 najgorih vozaca ikad, da ne kazem bot 3 oooj xd

12. Odlican pocetak trke xd

13. Kakva bre pizda od coveka ovaj Verstapen, govance ono malo najgore

14. Ua Maks, ua pederu, ua mamu ti jebem!
    E zato je Luis ljudina, kad je pustio Bateri Voltasa nazad pre par godina jer nije uspeo da uhvati lika ispred.
    Max se vadi kao na Monako ove godine, ali brate prešao si igricu, sumnjali smo oduvek da si pička i sad si nam to nedvosmisleno priznao.
    Šejtan ti nanu osedlao, rdjom kap’o dok ti je kolena.

15. Maks je sam sebi najveci neprijatelj.

Ko ga jebe, nek pisa po timu za 6. mesto koje mu kurca ne znaci pa neka cvili naredne god kad gusto.

16. Odlican je vozac al je glup jos, i to dobro. U njegovoj poziciji bukvalno mozes da pisas po svemu osim po drugom vozacu iz tima, jer to ti je jedina pretnja u narednom periodu a ako radis ovo, niko nece vise saradjuje ko god da vozi i bice ti jedno 2x teze da pobedjujes

Mnogo se osilio

17. Jeste celte brate, ali:
    https://youtu.be/EZnRjiYU8tU
    A ti i ja smo pametni.

18. ok, blizak je sa red bulom jbg, nisu mu bez razloga dali 20 god ugovor, ali ovo je cisto da su podelili voznju helikopterom do aerodroma pa svi idu na svoje priivatne letove jer su burzuji jebeni.

poenta je ako pisas po vozacima iz tima, niko ko dodje nece posle da se nesto trudi tu da ti pomaze i slicno

19. Mali je mnogo poleteo, tezak govnar i blavor. Sad mi krivo sto sam navijao za njega prosle god tj vise protiv Luisa da ne uzme osmu titulu, ne osvojio vise nikad ni grand prix a ne titulu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.