U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sta mu rekli tacno propustio sam to mora sam pisao ili sta
Bilo je nesto tipa, Checo cilj je 1:32.6 + 0.4, pita on a koliko je Max vozio veli ovaj 1:32.6, kaze Checo pa zasto meni govorite da usporim tempo i dobija odgovor sad ne znam tacno nesto poput MA DOBRO JE TO SAMO TAKO URADI
kako su namazani, oce na finjaka da ga navuku kao lagano obori tempo, a max iza bio manje od 5 sekundi, govnari obicni ali ne da se Perez stari vuk zvani Tom Kruz za sirotinju
edit
Na ovo mislim
https://www.telemundodeportes.com/sites/default/files/styles/article_607x340/public/field/image/2016/09/22/checo_cruise.jpg?itok=un5fYoH3
al su ispali supci prema alonsu ovi sudije. mnogo jedu govna, ide na kurac vise.
chad
Ispao giga chad sa izjavom i jos mu vrate p3 opaa
jedu govna, izvedu ga na podijum, isprska se, uzme trofej da odnese kuci, i nije vise treci posle toga.
ne popravlja se sudjenje, samo na gore ide svakom godinom.
https://youtu.be/vs280IrPuw0
Verstapen (naravno), Alonso, Hamilton, Rasel, Piastri, Noris pa mozda i Tcunoda (ne bas) su bolji vozaci od Leklera. Nije ferari kriv sto Lekler ne ume da uspostavi dominaciju u timu u odnosu na ne tako dobrog vozaca. Prosecni su.
Sta ako ferari ima dobru formulu, bar imao dobru prosle god ali mu vozaci losi? Niko to nije pomislio.
Da bi se napravilo nesto moras imas sampionsku formulu i vozaca. Nece samo jedno. Osim ako si red bul ove godine aj, al ono kad imas malo napetosti.
Ne bih rekao da su svi navedeni bolji osim VER. Ne kazem da nije cokercina, uprdi se cesto i zajebe, ali isto tako ima muda.
Problem je sto mnogo gotivim i ferari i leklera i tu ne mogu da budem objektivan, a godinama je sf u teskom kurcu. Napravili brz auto koji je nepouzdan prosle god, sad samo spor auto i verujem takodje nepozudan sto se pokazalo.
Rb kao mercedes iz 2016 sad, sekundu brzi od svih po krugu, nema s kim da se trka
prenaduvan lekler, pomislio bi covek da je generacijski talent kome da nije ferarija bi bio jebem li ga sta, a ono verovatno nije.
+1
Lekler je ozbiljan vozac. Ne navijam za ferari ali realno, dve godine za redom je bio bolji u istoj masineriji od jednog Vetela. Iskreno, trenutno mozda najbolji one lap vozac na gridu. Pogledajte pol pozicije prosle godine a i ove koliko je bolji od Sainca. E sad sto je ferari nazadovao u odnosu na proslu godinu je neka druga prica.
Problem sa Leklerom je sto je generalno suvise fin za jedno takmicenje kao sto je formula. Evo trecu godinu ne moze da nametne svoju volju iako je evidentno brzi od Sainca, zasto, pa zato sto mrtvi spanci drze pola garaze ferarija zbog svojih sponzora. X puta se ponavlja prica da se zaglavi iza Sainca i tim nikako da izda naredjenje da ga ovaj pusti kao sto su ranije redovno radili u Mercedesu sa Ham i Botasom i u Red Bulu sa Maxom i N.N licem.
Naravno da je ferari kriv, ni Botas nije pustao Hamiltona zato sto je nakon samoispitivanja rekao sebi "hej vidi ovaj momak je stvarno brzi od mene, daj da se sklonim da ne gubi vreme" nego mu je cika Toto lepo rekao ako ne slusas mozes da se pokupis na kraju sezone a u medjuvrmenu osim samara mogu da padnu i neki penali na platu. Tako rade velike i ozbiljne ekipe, tako je nekad i Ferari radio kada je Barikelo pustao Sumija.
Takodje njegova slabost je sto brzo psihicki padne, prosle godine odlicno startovao, posle 5,6 trka je bio prvi, sve ok, krenuli problemi sa bolidom, ocajna taktika ferarija koja ga je kostala nekoliko pobeda i cim ga je Max stigao ovaj je potonuo. Ove godine je opet posle 2 trke poludeo haha, sad u arabiji je castio ekipu sa jednim lepim radio silencom nakon trke.
Edit: Sarl Pasivna Agresija Lekler
+1
skauzer pocne post:
pa onda ispod napise 50 redova zasto nije ozbiljan vozac.
upravo ovo sto kazes isto mislim, nije materijal za ono za sta ga prodaju. psihicki pada, ne namece volju, povlaci se u sebe, slusa najn inch nejls place i nece da ti otvori vrata, farba kosu u zeleno i preti samoubistvom.
ozbiljan vozac, al nije.
formula 1 nije samo okretanje volana jbg. ima tu malo i poznavanje tima, bolida, tehnike, psihologije itd.
Ja sam zato naveo sa jedne strane vozacke kvalitete koje ima, talenat i sirova brzina, a sa druge ljudske slabosti i poblem u glavi. Naravno da bi bio sampion moras da budes full package.
Njemu samo treba dobar psiholog, neko kao Melk..salim se on bi ga naveo da se ubije posle 2 dana. Treba mu neko beskropulozan poput Vucica, totalno govedo, i da prenese malo tog govnarluka na njega. Nista tu nije izgubljeno i kasno, setimo se Maxa u prvih par sezona, delovao je kao neko ko nece moci da se obuzda, susta suprotnost Lekleru samo extrem u drugu stranu, pa se smirio i uozbiljio. Max je u sampionatu duze bar 3 godine, nije malo.
U sustini da sam Vaser, podrzao bih Leklera 100%, morao bi da bude apsolutni no.1 i rekao Saincu ako neces da budes wingman aj zdao ti ga. Unajmio bih dobru psidzu da ga psihicki vozdigne dok u pozadini ide matrica "Daj mi malo vremena" od brata Saka..
https://www.youtube.com/watch?v=T7HFrL1ZQ8A
Haha dobro uradjeno
Cela ta sezona moze da stane u recenicu NO MIKEY NO
WE WENT CAR RACING
A OVI australijanci picketine ovako rani stavili mamu im jebem
da red bul nije 2x brzi od svih ostalih bila bi ovo zanimljiva sezona