Formula 1

  1. F1 pun SNS tipa ljudi jbg

  2. ahaha zanimljiv pogled na stvari

  3. Krv, suze, znoj, Kianu Rivs, Formula 1 i seks

    https://www.youtube.com/watch?v=h7macyQI3l4

  4. KIRK ESI ZIV FERARI POL U MONCI KRECE LOZENJE

  5. Ja sam se toliko naložio da sam hteo da kupim kartu do Italije, samo jebi ga ne bih stigao za 22 sata :-D

  6. da stavljamo kucu na pobedu ferarija? (:

  7. Ne bih stavio doručak sutra na pobedu Ferarija :)
    Nisam rekao, ali da ponovim: još od Mensela ne navijam za vozača, samo za tim. A tim je Ferari, draži mi je od Pacifika.
    A svi znaju koliko volim Pacifik.
    Ali kao što kaže čovek koji je prvi objasnio u 9 KORAKA, SUNCE TI JEBEM kako se prolazi kroz jednu krivinu - Ser Džeki Stjuart, kad su ga pitali da li bi više voleo da Maks osvoji desetu trku za redom ili da Ferari pobedi u Monci: “voleo bih da Ferari završi trku, za početak”.
    Prvo da prestanu da budu Šilje, pa lako ćemo dalje.

  8. Ser Džeki Stjuart, kad su ga pitali da li bi više voleo da Maks osvoji desetu trku za redom ili da Ferari pobedi u Monci: “voleo bih da Ferari završi trku, za početak”.

    haha nisam znao za ovu izjavu

    vrv ce odvrnuti endzin na max za domacu trku i onda lagano do kraja sezone, bez ulaganja, cuva se kinta za sl sezonu, stvarno mi se sere od dominacije jednog tima pogotovo ovako bolesne dominacije

  9. A jebi ga, ako hoćeš napete trke svake sezone gledaj nascar, indy, te neke rednek spike… F1 je ipak nefer, elitistički sport s tradicijom, ako ti je previše vruće izadji iz kuhinje.

  10. Pa nisam ni rekao da ocekujem napete trke svake sezone i da ocekujem mega uzbudljivu sezonu kao 2021 ali ne mora bas odmah da se povampiri sezona vetela kad je pobedio u 16 od 15 trka, taman kad smo preziveli eru dominacije ham i mercedesa reko aj nece sad RB da im toliko pobegne, bice napetije ferari se 2 god spremao za sezonu sa novim pravilima, totalno razocarenje

  11. Formatio lap Lekler prijajuje problem sa “skretanjem u desno” hah pa jel mozete da budete normalni aaaaa eto sta zelim

  12. Ferari mi se vise zgadio, vratite Minardi da ne gledamo ova govna prepotentna

  13. Nezapamceno uriniranje po ostatku grida, kad se samo setim da sam negde procitao da je Horner hteo u ferari na kraju prosle sezone i da ga je cika Helmut jedva odgovorio looool

  14. Obično bih rekao FORZA FERARI, DUMRE RED BULLSHIT, ali noćas AJMO LIJAME MADJIJO, JEBI ŽGADIJU SEVERNO OD EKVATORA I PIJASTRIJA ONAKO USPUT!!!!!

  15. Kako će da pedalira Čeka iz RB ‘24., onda će da pokaže holandskom razmaženku kako se vozi u kiwilendu.

  16. Bice bas zajebano za red bul, juce se videlo da staza ne odgovara bas, konkretno, plus startuju 11 i 13. Tesko ce verstapenu da bude, ne verujem da ce pre 25. kruga da izbije na prvo mesto na kojem ce ostati do kraja, a za pereza ne verujem uopste da ce biti 2. nego 3. i to samo zato sto ce ferari nesto ljuto da zasere.

  17. Neće crveni da zaseru, nisu baš toliki retardinjoi, (nadam se) ali JEBO FERARI JEBO SVET AJMO LIJAMEEEEE!

    Ali ozbiljno, da moram pare da stavljam kuća na Rasela lagano.

  18. Iako Sainc izgleda zajebano, u odličnoj je fizičkoj formi, treća trka za redom gde jebe, samo onaj MONOGASQUE smrad da mu se ne usere u ćivot.
    Dobro je, kum ti poginuo pre brat bratu dekadu, svima nam bilo žao, od tad si zaradio kitu, aj paljba.

  19. Evo ga ovaj, na sporijim gumama vozi brze od svih.
    Tesko se pretice, zato rekoh 25. krug, inace bi do sad…

"vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

@rmucev | 20. Oktobar 2010.