Bliski susret

1. Kako si ti romantičan, Uroše, košava i lanci... :D

2. Па него... Ањњњњ!
    :)))

3. Zakazujem bliski susret!

4. Уместо кошаве, поветарац!

5. E jebi ga ovde kod mene duva košava. :D

6. То су само додатни ефекти...
    :)))

7. A lanci i katanci? Ne može bez toga! :)

8. Све своје собом носим!

9. Ou jea! Radujem se bliskom susretu! :)

10. Ja se stalno viđam sa Emilijetom...ali,to uopšte nije za hvaljenje...:-)

11. До тада, ањњњњ... :))
    Ово је сваки пут све боље!

12. I ja imah susret sa Urosem. Dok mi nije skinuo lance i izvadio kamenje iz dzepova. Od tad idem kuda me vetar nosi...

13. Hahhahahahha znaam! Jebem ti latinicu. Evo i tebi malo ањњњњ :P

14. Ето, како је слобода прецењена ствар...

15. Sloboda je dokle seže povodac.

16. Добар закључак!

17. Zaključavanje... hehe

18. Ja sam najbliži susret imala sa Mrmunom. Toliko blizak da mi je preneo onu njegovu boleštinu, pa i ja sad kašljem.

Живећеш још два месеца. Мени је пренео пре два месеца, сад умирем. Још мало, па ме нестало.

19. e ajd i ja nešto našvrljam...

prvi susret, sa facom... dogovorimo se ispred birca ''kod ruže'' i ide frajer i ladno meni jes' ti gospodin buri? eee jeste čuli GOSPODIN...

20. za razliku od vas obicnih smrtnika, koji ste imali priliku da se samo jednom upoznate s Mrmunom, ja sam se cak cetri puta upoznala i to iste veceri :)
    nije mi se dalo da zapamtim coveka pa to ti je...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.