Bliski susret

1. Prvi lik sa Vukajlije koga sam upoznao, a da nisu Sos ili Remac je Musassshe. Tražio sam po gradu FHM, nisam mogao da nađem, i tako isfuran kupim truli CKM, ulazim u stan sa sisama u rukama, kad tamo čovjek veći od Sosa. Tako sam bio u čudu nekoliko minuta jer sam mislio da je Sos najveći čovjek na svijetu, kasnije sam krenuo da pričam sa njima, o Vukajliji, a o čemu drugom, i eto. Navrati on tako ponekad kod nas, samo ne zna da ode :))

2. Ispričaću vam priču o susretu Zmie i mene, jeseni gospodnje 2010. u nekoliko sati.
    Srele smo se na ćošku ko prave ćoškare.
    Krenule smo njenim kolima kod Malog Prsta i Nožane nam mile.
    O kenjanju i cerenju u kolima neću pričati, jer nemam pojma što smo se cerile, a ni šta smo kenjale.
    Elem, udjosmo mi kod gore pomenutih, kafa, pičkematerine i ostalo.
    Opuštena atmosfera, ali se oseća da Zmia ima žarku želju da svi prisutni zajebavamo mene.
    Sela ona pored mene, gleda me i pokvareno se smeje. Onaj hihihi fazon.
    Ja se nakostrešila da se branim, al ona ne napada. Ceri se jebeno.
    Nadje ona neku četkicu na stolu i saznavši da je napravljena od kune (od njene dlake, a ne od njenih organa), krene da me šošolji njome po vratu, rukama i licu.
    "Maro, jel ti voliš kune?"
    - Volim valjda, al ne da me neko šošolji njihovim ostacima.
    "Ali vidi kako je mekana"
    -Vidim jebem te, al koj me kurac draškaš s njom?
    "Onako. Došlo mi"
    Ja u zbunu jebenom, jer je prvi put vidim u životu, nevezano što se na sajtu super slažemo.
    Reko dal da bežim, dal da bijem, šta ću? Nije da je mlatnem, kad je opasno gotivim (prešlo u voljenje), a nije ni da bežim.
    Publika plače od smeha, a ja blenem ko bik u pizdu i ne verujem kakav je ona ludak :))
    Ko hoće da se upozna sa njom, neka bude spreman na sve. Najbolji lek je oklop.
    Posle mi je bilo laganica da trpim kada zajebavamo mene. Čak sam se i navukla na to.

3. znala sam da će te kunetina oboriti s nogu. mwah!

4. mwah i tebi ♥
    Osećam se tako mazo

5. Ko hoće da se upozna sa njom, neka bude spreman na sve. Najbolji lek je oklop.

Samo neka ja dođem tamo.... Tražite sikjuriti slobodno...

6. Marko, tako sam i ja bila optimista, pa najebah.
    Nikad ne veruj sebi kad lažeš.

7. Nahhh... Ne znate vi kakav sam ja krpelj... I fizički i psihički....

8. -Vidim jebem te, al koj me kurac draškaš s njom?

hahahahahaha...a sve misliš,dal' da je opizdim u vugla,nego gde smem ipak je modulator to.

9. И ту нешто као причали и ја сконтам како је Пајко у ствари јако кул лик.

zaboravio si da sam se slihtao nudeci skupe cokoladice xaxaxaxa

Ja sam ocekivao da je dzimi neki "torima" drkosh, kratko smo spikali i dosao do standardnog zaklucka da su svi ozbiljniji nego na sajtu mada gamby i predrazinjo su mi nekako isti kako na sajtu tako i u ril tajmu.

ps:Dzimi zna da isprska i mene sa po kojim kratkim banom :)

10. doziveh sutra jos jedan bliski susret live version osobe bejahu korektne,duhovite i zanimljive o kom se radi prosudite sami

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs329.snc4/41606_126581567354455_8392_n.jpg

http://www.dreamstime.com/dirty-girl-face-thumb11094928.jpg

11. Znam ja, ali sam obećala da neću da kažem ;)

12. ололлоолол СОС лолоололло

13. Znam i ja, ali sam isto obećala da ne pričam :)

14. Милица и Катија лололололол

ЕДИТ: која је награда???

15. Ono gore je SOS! nemoj da se zajebavamo olololol

16. nema nagrade za dojave

17. Није ми нико дојавио, ево питај их

18. Hahaha nismo mu dojavili, a ono gore stvarno jeste sos hahaha :D Pajko MAŠTA!

19. Није фејз оно је дуду, препознах је одма, мада ми се катија мало пролепшала на овој слици ллолололо(има да одлепи кад прочита ово)