Prvi lik sa Vukajlije koga sam upoznao, a da nisu Sos ili Remac je Musassshe. Tražio sam po gradu FHM, nisam mogao da nađem, i tako isfuran kupim truli CKM, ulazim u stan sa sisama u rukama, kad tamo čovjek veći od Sosa. Tako sam bio u čudu nekoliko minuta jer sam mislio da je Sos najveći čovjek na svijetu, kasnije sam krenuo da pričam sa njima, o Vukajliji, a o čemu drugom, i eto. Navrati on tako ponekad kod nas, samo ne zna da ode :))
Ispričaću vam priču o susretu Zmie i mene, jeseni gospodnje 2010. u nekoliko sati.
Srele smo se na ćošku ko prave ćoškare.
Krenule smo njenim kolima kod Malog Prsta i Nožane nam mile.
O kenjanju i cerenju u kolima neću pričati, jer nemam pojma što smo se cerile, a ni šta smo kenjale.
Elem, udjosmo mi kod gore pomenutih, kafa, pičkematerine i ostalo.
Opuštena atmosfera, ali se oseća da Zmia ima žarku želju da svi prisutni zajebavamo mene.
Sela ona pored mene, gleda me i pokvareno se smeje. Onaj hihihi fazon.
Ja se nakostrešila da se branim, al ona ne napada. Ceri se jebeno.
Nadje ona neku četkicu na stolu i saznavši da je napravljena od kune (od njene dlake, a ne od njenih organa), krene da me šošolji njome po vratu, rukama i licu.
"Maro, jel ti voliš kune?"
- Volim valjda, al ne da me neko šošolji njihovim ostacima.
"Ali vidi kako je mekana"
-Vidim jebem te, al koj me kurac draškaš s njom?
"Onako. Došlo mi"
Ja u zbunu jebenom, jer je prvi put vidim u životu, nevezano što se na sajtu super slažemo.
Reko dal da bežim, dal da bijem, šta ću? Nije da je mlatnem, kad je opasno gotivim (prešlo u voljenje), a nije ni da bežim.
Publika plače od smeha, a ja blenem ko bik u pizdu i ne verujem kakav je ona ludak :))
Ko hoće da se upozna sa njom, neka bude spreman na sve. Najbolji lek je oklop.
Posle mi je bilo laganica da trpim kada zajebavamo mene. Čak sam se i navukla na to.
И ту нешто као причали и ја сконтам како је Пајко у ствари јако кул лик.
zaboravio si da sam se slihtao nudeci skupe cokoladice xaxaxaxa
Ja sam ocekivao da je dzimi neki "torima" drkosh, kratko smo spikali i dosao do standardnog zaklucka da su svi ozbiljniji nego na sajtu mada gamby i predrazinjo su mi nekako isti kako na sajtu tako i u ril tajmu.
ps:Dzimi zna da isprska i mene sa po kojim kratkim banom :)
Prvi lik sa Vukajlije koga sam upoznao, a da nisu Sos ili Remac je Musassshe. Tražio sam po gradu FHM, nisam mogao da nađem, i tako isfuran kupim truli CKM, ulazim u stan sa sisama u rukama, kad tamo čovjek veći od Sosa. Tako sam bio u čudu nekoliko minuta jer sam mislio da je Sos najveći čovjek na svijetu, kasnije sam krenuo da pričam sa njima, o Vukajliji, a o čemu drugom, i eto. Navrati on tako ponekad kod nas, samo ne zna da ode :))
Ispričaću vam priču o susretu Zmie i mene, jeseni gospodnje 2010. u nekoliko sati.
Srele smo se na ćošku ko prave ćoškare.
Krenule smo njenim kolima kod Malog Prsta i Nožane nam mile.
O kenjanju i cerenju u kolima neću pričati, jer nemam pojma što smo se cerile, a ni šta smo kenjale.
Elem, udjosmo mi kod gore pomenutih, kafa, pičkematerine i ostalo.
Opuštena atmosfera, ali se oseća da Zmia ima žarku želju da svi prisutni zajebavamo mene.
Sela ona pored mene, gleda me i pokvareno se smeje. Onaj hihihi fazon.
Ja se nakostrešila da se branim, al ona ne napada. Ceri se jebeno.
Nadje ona neku četkicu na stolu i saznavši da je napravljena od kune (od njene dlake, a ne od njenih organa), krene da me šošolji njome po vratu, rukama i licu.
"Maro, jel ti voliš kune?"
- Volim valjda, al ne da me neko šošolji njihovim ostacima.
"Ali vidi kako je mekana"
-Vidim jebem te, al koj me kurac draškaš s njom?
"Onako. Došlo mi"
Ja u zbunu jebenom, jer je prvi put vidim u životu, nevezano što se na sajtu super slažemo.
Reko dal da bežim, dal da bijem, šta ću? Nije da je mlatnem, kad je opasno gotivim (prešlo u voljenje), a nije ni da bežim.
Publika plače od smeha, a ja blenem ko bik u pizdu i ne verujem kakav je ona ludak :))
Ko hoće da se upozna sa njom, neka bude spreman na sve. Najbolji lek je oklop.
Posle mi je bilo laganica da trpim kada zajebavamo mene. Čak sam se i navukla na to.
znala sam da će te kunetina oboriti s nogu. mwah!
mwah i tebi ♥
Osećam se tako mazo
Samo neka ja dođem tamo.... Tražite sikjuriti slobodno...
Marko, tako sam i ja bila optimista, pa najebah.
Nikad ne veruj sebi kad lažeš.
Nahhh... Ne znate vi kakav sam ja krpelj... I fizički i psihički....
hahahahahaha...a sve misliš,dal' da je opizdim u vugla,nego gde smem ipak je modulator to.
zaboravio si da sam se slihtao nudeci skupe cokoladice xaxaxaxa
Ja sam ocekivao da je dzimi neki "torima" drkosh, kratko smo spikali i dosao do standardnog zaklucka da su svi ozbiljniji nego na sajtu mada gamby i predrazinjo su mi nekako isti kako na sajtu tako i u ril tajmu.
ps:Dzimi zna da isprska i mene sa po kojim kratkim banom :)
doziveh sutra jos jedan bliski susret live version osobe bejahu korektne,duhovite i zanimljive o kom se radi prosudite sami
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs329.snc4/41606_126581567354455_8392_n.jpg
http://www.dreamstime.com/dirty-girl-face-thumb11094928.jpg
Znam ja, ali sam obećala da neću da kažem ;)
ололлоолол СОС лолоололло
Znam i ja, ali sam isto obećala da ne pričam :)
hint obe suzenske
Милица и Катија лололололол
ЕДИТ: која је награда???
Ono gore je SOS! nemoj da se zajebavamo olololol
nema nagrade za dojave
Није ми нико дојавио, ево питај их
Hahaha nismo mu dojavili, a ono gore stvarno jeste sos hahaha :D Pajko MAŠTA!
Није фејз оно је дуду, препознах је одма, мада ми се катија мало пролепшала на овој слици ллолололо(има да одлепи кад прочита ово)