mobilni telefoni

1. Jebga, daj još 400, 500 kinti za foliju i dobar si. :)

2. E i meni to nije jasno da osnovna verzija ima to staklo a ova novija nema. Raspitaj se još malo oko toga.

3. због тога цео живот терам с нокијом, оно говно не можеш да сјебеш ни кад га потопиш у криглу с пивом

Moj čovek. :)

4. meni su još gori ovi koji imaju telefone sa gorila glassom a opet meću foliju, i kad im objasnim da se staklo ne može izglebati prvo se iznenađuju kako je to do jaja ali opet ne skidaju foliju jer ne vjeruju...

5. ima li moj tu gorilu? imam onaj samsung galaksi trojku.

6. одлучио се за двојку

Pametan izbor. Veliki ekran za relativno malo para, dželi bin android, 8MP kamera, mnogo bi bilo da ima još i gorila glas. Ja naručiJo prije 10 dana, nikako da stigne, 'bem ti operatera.

ima li moj tu gorilu? imam onaj samsung galaksi trojku.

Pa, čim je kod tebe - ima! ;)

7. bez zajebancije, pitam, da uzmem i ja tu foliju, zlu ne trebalo.

8. Zezam se, S3 ima gorila glas.

9. jbg, najbolji telefon na svijet i u beograd.

10. Dok nije izašao S4...

11. najbolji je onaj koji džaba dobiješ

12. S4 je najbolji kad ti pare nisu bitne. ;-) Ali, pošto kod veeeelike većine (tu ubrajam i sebe) to nije slučaj, onda mora da se vaga uloženo i dobijeno. L7 II je tu dobar izbor.

13. ja sebi ipak uzimam iphone 4s, on ima najjeftiniji tač. lolo

14. Imate neki predlog za neki fon koji nije na tač,a da je ispod 120 jura?

15. highlander007
    S4 je najbolji kad ti pare nisu bitne. ;-)

Можда, ако си балавац од 15 година који воли пластичне играчке са интерфејсом налик на дечију бојанку. Зна се који је телефон за озбиљне људе дубоког џепа
    http://images.anandtech.com/doci/6754/HTC%20One_Silver_3V.jpg

16. Може ли објашњење како рутовати икспирију х10 мини пошто је кренула баговати а и нервирају ме фабричке апликације, и како апрејтовати андроида ?

17. Овде ти је објашњено све, колико сам на брзину видео...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821750

Ако ти нешто није јасно боље питај него да се ваташ за главу после...

ЕДИТ: На овом форуму ћеш наћи све што те интересује, добро проучи сваки корак, немој да журиш... :)

18. А чекај, дудук сам за ово. Шта ја уствари требам урадити ? лоло
    прво ово контам

for those stock on 1.6 or 2.1 or soft bricked Go here first: http://forum.xda-developers.com/show...6#post32673686

Па онда остало

19. А курац, ако неко има вољан да ми преведе на српски то нек уради, ако нема нико онда нећу ништа дирати

20. Ја бих ти могао превести то све, али за пар дана тек...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.