mobilni telefoni

1. техаце најјачи телефони, јебга ја нем пара за њих ал би више њих волео него галаксије свакакве

2. Може, кад могнеш остави овде како се то рутује шта да скидам и воала.
    Само мојне заборавити, хвала :)

3. Tandrcak
    техаце најјачи телефони, јебга ја нем пара за њих ал би више њих волео него галаксије свакакве

Него шта, овај је чак и јефтинији од буђавог самсунга.

Деветар Цокулић
    Може, кад могнеш остави овде како се то рутује шта да скидам и воала.
    Само мојне заборавити, хвала :)

Колико већ у четвртак пре подне ћу моћи ;)

4. У теленору 10 сома С4 уз најјачи могући пакет, а ХТЦ динар

5. Ovako...
    ONE jeste odličan telefon, i meni se nenormalno sviđa njegov dizajn, nekako je drugačiji, ali ostajem pri tvrdnji da je S4 trenutno najbolji telefon. Zašto? Zbog imena koje stoji iza njega. Samsung je trenutno broj 1 i kompanija koja može da istrpi tempo stalnih inovacija, dok se HTC suočava sa stalnim padom tržišnog udjela i koliko sam uspio da pročitam, ONE im je poslednja karta na koju su zaigrali. Samsung će sasvim sigurno prvi da omoguće apgrejd na novu verziju androida, kad se pojavi, dok se lako može desiti da HTC to ne obezbjedi. Ne bi im bilo prvi put. Takođe, čitao sam da kamera na ONE-u nije nekog vrhunskog kvaliteta, čak su je nešto i mjenjali, telefon je kasnio sa isporukom par mjeseci...
    Sad će vjerovatno da se javi neko i napiše da je ekspirija Z najbolja, ali ja govorim samo da je najbolji telefon - telefon najjačeg proizvođača, to je trenutno Samsung. Prije je to bio Epl sa ajfonom, sutra će možda da bude neko drugi, ali SAD je tako.
    Haug!

6. rutovanje telefona nije ništa posebno bitno u radu telefona, bitnije ti je da nađeš i instaliraš custom ROM, root sam po sebi ti daje samo mogućnost da nešto obrišeš, deinstaliraš. Rad telefona poboljšavaš samo sa instaliranjem custom ROM-a, telefon progleda... Samo oko toga treba polako da se informišeš i popamtiš i čitaš...

7. Хајлендеру, у праву си што се тиче већине ствари, све је то ствар укуса. Мени, на пример, фабрички инсталирана верзија уопште није битна јер бих свакако сам флешовао телефон и убацио најсвежији Цианогенмод јер волим ванила андроид, д веј итс мент ту би. Тачно је и да галакси има бољу камеру на дневном светлу, али хтц је бољи по мраку због увећаних пиксела који ''хватају'' више светла. Мени камера ионако није битна, тако да и тај самсунгов адут пада у воду... :)

8. Galaksija jebe realno. Nema mu ravnog. HTC se nešto koprca ali jalovo.

9. лол Боксеру

10. htc je golo govno, a mnogo je skuplji od samsunga recimo.
    tajvanski telefon, brate...

11. godinama sam trazio u svakoj radnji po celom begeu ranije onaj mali punjac sto se nosi i puni fon bezicno...nigde jebeno nema...dobro,mozda sad ima negde,al sad me boli kurac za to...tad sam koristio dajl ap i imao sam jedan jedini post na internetu,na nekom forumu za mobilne,pitao za mikropunjac...tako se zove to malo govno...ukucam na guglu i taj moj post je bio jedan jedini rezultat na celom netu jedini sam ja napisao bio tu rec...trebalo mi to malo govno,lozio sam se da snimam dosta,a kad se snima baterija se jezivo brzo trosi na tom fonu

12. htc je golo govno

По чему, мајке ти?

a mnogo je skuplji od samsunga recimo

HTC One-658 evra
    Galaxy S4-726 evra

tajvanski telefon, brate...

лол, ове изјаве су ми најсмешније. Ако ти се не свиђају телефони произведени у Кини или на Тајвану, онда је за тебе права ствар ово. iPhone се производи у Кини, па је опет квалитетан, а и сам HTC је одавно симбол квалитета израде телефона, али добро, капирам да нисмо сви упућени у тржиште мобилних телефона, а сви имамо право да коментаришемо и пљујемо.

13. nisam je rekao gdje se proizvode nego čiji su brend.

14. Retarde sad si ti jedini pametan a svi ludi. Ma dajte kolega... I Galaksija ima ono da radi na zenice, pokrete očiju i to. Budimo realni.

15. znate kako, realno nikada vam neće trebati da zjenicama nešto obrćete, prevrćete, kurci palci, pola tih njihovih kul opcija nećete otvoriti a kamoli upotrijebiti.
    Crko sam od smijeha kada sam vidio reklamu za S4 i kao fora stoji lola ispred televizora i mijenja kanale (bilo tu još nešto ali eto i to), sjetim se kada sam imao nokiu 3560, ona velika sa onim brojevima u krug, imao instaliranu tu aplikaciju za tv, podjebavo ljude po kladionicama i po kući, to bilo prije 8 godina mečini

16. nisi u pravu autore, imao sam iskustva sa dosta telefona, istina ne sa tim HTC-om on mi nešto vizuelno ne odgovara (prilikom kupovine bilo čega meni je ipak najvažniji taj vizuelni efekat i neki X faktor, da ti sad ne objašnjavam, kapiraš...) i S3 je do sada na mene ostavio najjači utisak. prilično je nov, imam ga manje od pola godine i glupo mi je da odmah kupujem S4 ali pretpostavljam da je S4 u odnosu na S3 isto što i ajfon4 u odnosu na ajfon3.

17. Remac evo sad će peta godina kako se mobilni telefoni proizvode sa napucanim opcijama koje niko ne koristi ili jako mali procenat ljudi, ništa novo to nije. Ali kad se kurčimo kurčimo se do kraja.

18. krupovrbaski zmaj
    nisam je rekao gdje se proizvode nego čiji su brend.

Тек то није битно. Acer, ASUS, Cooler Master, Biostar, Genius, Gigabyte и Thermaltake су само неке од тајванских компанија, па? Хоћеш рећи да је ASUS говно? лол

Boxer
    Retarde sad si ti jedini pametan a svi ludi. Ma dajte kolega... I Galaksija ima ono da radi na zenice, pokrete očiju i to. Budimo realni.

Ау брате, ал је теби добро. :D

19. a tek Remac što nije u pravu, realna je potreba da kada nešto čitaš da ne moraš stalno da piljkaš po telefonu da se svijetlo ne ugasi i telefon zaključa. nevjerovatno korisna stvar.

EDIT:

Crko sam od smijeha kada sam vidio reklamu za S4 i kao fora stoji lola ispred televizora i mijenja kanale (bilo tu još nešto ali eto i to), sjetim se kada sam imao nokiu 3560, ona velika sa onim brojevima u krug, imao instaliranu tu aplikaciju za tv, podjebavo ljude po kladionicama i po kući, to bilo prije 8 godina mečini

imam i ja tu nokiju, jos uvijek radi mada je ne koristim. nije poenta u daljinskom, poenta je u integracijama telefona u sisteme pametnih kuća iliti sistema kućne automatike a najlakši način je laicima objasniti preko daljinskog za televizor.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.