mobilni telefoni

  1. Радјард Куплунг

    nije gospodin onaj ko ima luksuzni prestižni telefon koji ima funkcionalnost telefona od dvadeset evra

    gospodin je onaj ko ima luksuzni prestižni sat koji ima funkcionalnost sata od dvadeset evra

    O.o

  2. Pazi foru, s ovim vertu telefonima imaš 24/7 KONSIJERŽA(roba) na raspolaganju. Pošalješ mu poruku "trenutno sam u Prijepolju, otkrij gde je najbolji roštilj u gradu i reci im da mi pošalju petnaesticu ćevapa i malo kajmaka u vikendicu".

  3. šta ti nije jasno u ovom skeču, boh

  4. Pa tog Korsijeza imas i kad utopiš njivu u Kosovskoj Vitini

  5. al ovaj konsijerž ima svoju aplikaciju za android

  6. A ovaj kosovski nema ličnu kartu, isti kurac.

  7. uzmi kineza brt
    mana mu je što je kinez

  8. Bolji huawei...
    Je l uzimas sa nekim paketom ili kako, sto bas ova dva?

  9. Bolji ti je G7, em ima 2gb rama, em mu je kvalitetnija kamera, em ima veći ekran(ako ti je veličina bitna), em ima jaču bateriju, em ima i šansu da će dobiti najnoviji android(ako ti je to bitno i ne radiš sa romovima)

  10. Tenor ja imam Huawei G7 i radi mi kao sat bez ikakvog štucanja. Ima do jaja bateriju, uz ozbiljno korišćenje bez problema drži dva dana. S obzirom da mu je ekran 5,5 inča lepo leži u ruci i navikneš se brzo. Ja se sa kamerom mnogo ne igram, ali pravi veoma dobre fotke.

  11. Kakvo je Lenovo telefon?

  12. paket je u pitanju, i neke stvari pored onih osnovnih koje su mi potrebne na telefonu jesu dosta memorije (za muziku) i dobra kamera. cijena takođe igra ulogu, ne želim da dajem preko pesto maraka za telefon

  13. to je to onda, pada huavei brat iako mu je ime sačuvaj bože, mogli su još malo da razmisle kad su mu davali ime, užas

  14. Бохор
    Kakvo je Lenovo telefon?

    Kakvo će biti nego dobro :-)

  15. Marshmallow ima bolestan DOZE, baterija se preporodila.

    Primjer:

    na Lolipopu ostavim telefon kroz razne aplikacije u pozadini potroši bar 10-12% baterija
    na Maršmelouu troši 1%

    Na rutovan telefon može se nabaciti i Naptime aplikacija kojom vi možete podešavati tajminge doze-a i uključiti tzv. agresivni doze koji, po zaključavanju telefona i gašenju ekrana, pauzira sve, ali apsolutno sve pozadinske procese sem osnovnih - poziv, sms, alarm i još par, ne znam sad napamet. Time se bukvalno baterija troši kao na nokiji 3310. Teoretski, baterija u tom nekom idle modu tako može trajati sedmicama. Međutim, u svakodnevnom korišćenju agresiv doze i nije praktičan jer onda se dodatno troše resursi za ponovo pokretanje aplikacija koje često koristimo, ali npr. ako putujemo neđe ili nam je baterija pri kraju - doze odvrnuti do kraja i amin.

    Za vas koji imate AMOLED ekrane, pored battery saver-a, možete se poslužiti i monochromacy trikom, da pretvorite vaš ekran u monohromatski, crno-bijeli.

    Odete u Settings>About Phone>Software Info

    7 puta kliknete Build number da bi omogućili Developer options

    izaći će oblačić gdje će pisati nešto tipa Now you are a developer

    zatim se vratite u glavni meni i uđete u Developer options
    pronađete Simulate Colour Space i prebacite u Monochromatic

    Voila, još štedite bateriju.

    Zahvalićete mi se kad budete negdje u pički materinoj sa 9% baterije i čuvate te posljednje atome da se možete javiti nekome.

  16. Vidro, ne pališ se valjda na kožu na telefonima?

  17. Imaš G4 i bez kože.

    Odličan telefon, vrhunska kamera, svako ko kaže da nije nema pojma o telefonima.

    Baterija je malo potanka za takav hardver, izdrži 1 dan i to je to, ali dok radi - radi kao doksa. Snapdragon 808 i adreno 418 malo više vuku od G3 S801 i A330.

    Dizajn nije kao G3, G3 je i dalje elegantniji i ljepši ali i G4 je ljepši od 80% telefona, jedino Sony tu drži konkurenciju.

    Jel te zanima nešto konkretno ili čisto onako?

    Ako ti nije bitna kamera nešto bog zna, G3 i dalje radi posao, jeftiniji je a radi identično, nema razlike nikakve, skoro identični hardver, G4 malo moderniji. Ako imaš para onda te boli kurac.

    Ako imaš baš para onda sačekaj još 20 dana da izađe G5. On pravi razliku baš.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.