Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
:3
Ček, nije fora? Samo pokušaj?
Naravno da nije fora kad nešto forsiraš do besvesti. Slično onome o godinu dana odsustva sa sajta, u jednom trenutku je postalo potrošeno.
Pa ono se teralo 6 meseci, ovo daj Bože da sam 3 puta rekao i Deky ako je 2 puta
Iskren da budem smorio sam se sad malo jer sam baš mislio da sam Bog šege, pošalice i skeča
Hahaha Boh brate nemoj me zajebavati. Znaš valjda da uvek možeš da mi napišeš nešto tako, ja se bar nikad nisam ljutio na sprdnju. U ostalom provala da me žena vozi je i dalje veoma aktuelna, a primećujem da se slabo koristi.
Celtic bi isto ovako objasnio zašto smatra da nešto nije fora.
Haha daj taman da ga pitamo kad bude na sajtu, pa da nam razreši nedoumice.
E, da vas pitam, ko ono ima nekog rođaka koji radi u nekom operateru na testiranju telefona, da l' beše vip, treba mi za neki savet, hitno je? Sećate li se, znam da je pisao 2-3 puta sig.
Celtic bi isto ovako objasnio zašto smatra da nešto nije fora.
Haha daj taman da ga pitamo kad bude na sajtu, pa da nam razreši nedoumice.
Ovaj put ću napraviti presedan i samo posmatrati dijalog s tribina.
Aco, mislam da ima ili Gonzo ili Seltik, mešam ih stalno.
Skeč.
Dobio sam 200 evra, koji telefon da kupim. Treba mi neki bas dobar.
Dajte neke predloge.
Fiksni uvedi u kucu ako su se uspostavile tehnicke mogucnosti
Pod tehnickim mogucnostima mislim da ste prokrcili sumu da se pobodu bandere
Uzmi Galaxy S4 Black Edition ili Xperia M4 Aqua.
Pseto degenerice pusi ga.
Mozda da skupim jos para pa da ajfon uzmem.
fake
Ako telefon ne može da se upali, ne prikazuje ništa ni kad se konektuje na punjač/USB na komp, a čuje se zvuk USB konekcija na kompu, kad se poveže sa njim, šta bi to moglo biti? Baterija nije sigurno, sa novom je isto izvedeno, isto stanje kao i prije. Da je crkla matična, ne bi se čuo zvuk konekcije kad se poveže na komp?
isti problem samo što je lumija i pre toga je verovatno prekinut apdejt na win10