mobilni telefoni

1. Nije isto, tvoj problem je jednostavno lumija, a ovo makaronovo moze biti svasta zaista

2. Meni kad je crkla matična nije se registrovanla konekcija kad se zakači na komp, tako da ne bi trebalo da je to

3. Makarone, koji telefon imaš?

EDIT: Možda je pokvaren ekran ili je oštećen flet kabl koji ga povezuje sa matičnom pločom.

4. Meni kad se to desilo stavio sam novu bateriju i nije pomoglo tako da sigurno nije to

5. U pitanju je telefon LG L70.

6. Putinka, probaj sa hard resetom (onaj sistem sa dugmetom za paljenje i tasterom za smanjivanje zvuka, izguglaj ili potraži na majkrosoftovom sajtu) ako neće, windows recovery tool bi mogao da pomogne, ako ne prepozna program onda jbg, ne znam, mada je meni pomogao gugl, jer se javljaju isti problemi mnogima pri prelasku na win10.

7. A od prvog vajrlesa sam daleko bar 30km, tek sutra uveče mogu da ti dostavim uputstvo za restartovanje, mada ti je to kasno jbg.

8. Preuzmite i instalirajte Windows Device Recovery Tool na računar. Ako je moguće, pobrinite se da baterija telefona bude do kraja napunjena.
    2.Kad se instalacija završi, pokrenite aplikaciju i pojaviće se glavni ekran:

1.Ako telefon nije automatski prepoznat, isključite sve telefone iz računara i pritisnite Moj telefon nije prepoznat pri dnu glavnog ekrana.
    2.Ako bude zatraženo, izaberite proizvođača telefona.
    3.Povežite telefon sa računarom pomoću kompatibilnog USB kabla.
    4.Sačekajte da računar prepozna priključeni telefon, pa pratite uputstva na ekranu. Ako se u roku od jednog minuta telefon ne poveže, možete da pokušate da isključite, a zatim ponovo uključite telefon: Ne isključujte USB, istovremeno pritisnite i držite taster za napajanje i taster za smanjivanje jačine zvuka. Sklonite prste sa tastera kad telefon zavibrira.
    5.Pritisnite Instaliraj softver da biste započeli instalaciju softvera na telefonu.

9. fala brt al' probala sam ovo, ne prepoznaje ga iako ga komp skonta kad priključim

10. 1. Priključite punjač i ostavite telefon da se puni najmanje 60 minuta.

2. Međutim, ako telefon ne može da učita početni ekran, resetujte ga i vratite prethodna podešavanja prateći uputstva u nastavku.

Važno: Na ovaj način dolazi do brisanja celokupnog ličnog sadržaja na telefonu i do vraćanja fabričkih podešavanja.

a. Isključite punjač. Istovremeno pritisnite i držite taster za napajanje i taster za smanjivanje zvuka. Pustite tastere kad telefon zavibrira.

b. Čim telefon zavibrira (ili ako se isključi, uključite ga) pritisnite i držite taster za smanjivanje zvuka dok se na ekranu telefona ne pojavi uzvičnik (!). Pustite taster za smanjivanje zvuka.

c. Nakon toga pritisnite tastere za podešavanje jačine zvuka i taster za napajanje sledećim redosledom: pojačavanje zvuka, smanjivanje zvuka, napajanje i smanjivanje zvuka.

d. Sačekajte da se telefon resetuje, a za to vreme, u proseku 5 minuta, na ekranu će biti prikazani zupčanici koji se okreću, nakon čega će se ekran isključiti, a posle približno 30 sekundi telefon će se ponovo uključiti.

e. Izvršite početno podešavanje telefona. Ako su datum i vreme prikazani, proverite da li su tačni.

11. Ne znam jbg, negde na guglu sam natrčao na rešenje tog problema onomad kad sam ja instalirao, al' sam samo preleteo pogledom, nije mi to trebalo, a ovo kopiram iz "tips en triks" s telefona, možda pomogne, a možda bespotrebno kopiram, jbg.

12. Makaronac
    Ako telefon ne može da se upali, ne prikazuje ništa ni kad se konektuje na punjač/USB na komp, a čuje se zvuk USB konekcija na kompu, kad se poveže sa njim, šta bi to moglo biti? Baterija nije sigurno, sa novom je isto izvedeno, isto stanje kao i prije. Da je crkla matična, ne bi se čuo zvuk konekcije kad se poveže na komp?

I ja tipujem na flet.

13. neće se upali uopšte, ne pali soft reset
    nije moj telefon, ja svoju lumiju mazim i pazim, nemam pojma šta je rađeno ovoj jadnoj bebitzi

14. I ja sam imao slicnog problema s galaxy s3 jednom.Sta sam ja uradio uzeo sam iz telefona izvadio memorijsku,sim,bateriju.Onda sam lepo mobilni stavio u onom gornjem delu frizidera gde se pravi led upakovan u vakum kesu koju sam hermeticki zatvorio aparatom za varenje kese.Tu sam ga ostavio da stoji 8 sati i onda posle sam uzeo sve stavio i poceo je da radi.Odmah nakon toga sam izvrsio reinstalaciju fabrickog roma pomocu odin-a.I sada radi ko zmaj.

15. Jahaha vratio se ovaj ludak

16. ArminVanBuuren
    Jahaha vratio se ovaj ludak

Armine, bjež'mo dok je vrijeme!!!!

17. Ako može neko da mi preporuči dobar i povoljan servis za telefone u Sarajevu.

18. U kom Sarajevu druže?

19. е деки видео сам на вестима да је одсад кажњива крађа вајрлеса тамо у емиратима тако да пази шта радиш

20. federativno/srpsko, svejedno :D

kako se krecu cijene telefona dole kod tebe?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.