mobilni telefoni

1. Ima, ali svidja mi se ovaj, a i cena mu je fina.
    Znam za viber, ali ga ne koristim.

2. Sale, daj da vidim šta ti je u ponudi pa da ti rečem

3. Do 150 - 160 evra.
    Ali odlucio sam.
    Uzimam Lumiu 520.
    I ako se zajebem zajebo sam se.

4. ЛУМИЈА ЈЕ МЕНИ ДО ЈАЈА
    ИОНАКО ЋЕ ЊИНДОЊС ФОН ЈЕБАТИ АНДРОИДА И ИОСА ЗА ГОДИНУ-ДВЕ

АНДРОИД И ИОС СУ У СУШТИНИ КУРЧИНЕ, АЛИ ИМАЈУ ГИГАНТСКУ БАЗУ КОРИСНИКА И ПРОГРАМЕРА, ПА МОЖЕ СВЕ ДА СЕ РЕШИ И СКИНЕ

5. HAHAHA TO MLATO!

АНДРОИД И ИОС СУ У СУШТИНИ КУРЧИНЕ, АЛИ ИМАЈУ ГИГАНТСКУ БАЗУ КОРИСНИКА И ПРОГРАМЕРА, ПА МОЖЕ СВЕ ДА СЕ РЕШИ И СКИНЕ

Upravo i ovo ja mislim.
    Samo zato sto je android malo razvijeniji, zato ga i svi vole.
    Ne znam da li bi HTC uskurac imao windows 8 telefone da je sranje.

6. Sale, probaj Desire X, odličan telefon

7. Sheko brate moj, odlucio sam :)

8. pa vi skontajte zašto android ima više korisnika koji su mu vjernu.
    i internet eksplorer će za godinu-dvije da sjebe gugl, samo ovi korisnici gugli zaluđena sekta koja ne može prepoznati kvalitet IE.

9. Kupite Samsung Galaxy S4 ili Nokiu 3310, samo čto Nokia traje više! :)

10. krupovrbaski zmaj
    pa vi skontajte zašto android ima više korisnika koji su mu vjernu.
    i internet eksplorer će za godinu-dvije da sjebe gugl, samo ovi korisnici gugli zaluđena sekta koja ne može prepoznati kvalitet IE.

Vidi, zmaje, ako dosad nisi skontao, mobilni telefoni(ko i svaki masovno popularan proizvod) se projektuju na osnovu potrošačkog društva. To znači da treba svima da odgovaraju. To znači da su manje-više projektovani za degene koji čine 90% tržišta. Znači, ne uzdižem ja nijednu platformu u nebesa, nema poente. Samo hoću da naglasim da WP neće ostati golo mudo duži period. Zašto? Nova platforma - nova radna mesta. Malo aplikacija. Zarada. Oruđa za razvoj WP8 i Win8 su slična i znanje je prilično transferabilno sa jednog na drugi, a windows ima ogroman broj razvojnih timova na kugli zemaljskoj, prvenstveno korisnika .NET tehnologije. Znači, računaj na još podrške i svežih aplikacija. Zatim, marketinško silovanje od strane majkrosofta, što bluberiji i simbijani nisu imali. Garant će biti i nekih muljavina sa povezivanjem sa novim xbox-om. Taj neki rad. Al nikad se ne zna, što jes jes.

11. Vidi, zmaje, ako dosad nisi skontao, mobilni telefoni(ko i svaki masovno popularan proizvod) se projektuju na osnovu potrošačkog društva. To znači da treba svima da odgovaraju. To znači da su manje-više projektovani za degene koji čine 90% tržišta. Znači, ne uzdižem ja nijednu platformu u nebesa, nema poente. Samo hoću da naglasim da WP neće ostati golo mudo duži period. Zašto? Nova platforma - nova radna mesta. Malo aplikacija. Zarada. Oruđa za razvoj WP8 i Win8 su slična i znanje je prilično transferabilno sa jednog na drugi, a windows ima ogroman broj razvojnih timova na kugli zemaljskoj, prvenstveno korisnika .NET tehnologije. Znači, računaj na još podrške i svežih aplikacija. Zatim, marketinško silovanje od strane majkrosofta, što bluberiji i simbijani nisu imali. Garant će biti i nekih muljavina sa povezivanjem sa novim xbox-om. Taj neki rad. Al nikad se ne zna, što jes jes.

To bi bilo, kada na tržištu softvera ne bi vladala ciganija. Da su to ko nekada velike kompanije sa razvojnom snagom od 5000 pametno uposlenih. Na žalost 5000 preprodavaca posla jedne velike kompanije zapošljava 5000 cigana iz indije koji rade iz šupe (za malo da napišem od kuće). Ma koliko bila benigna licenca Windowsa, ona je glupa jel štiti i onoga ko zapravo radi, a ne samo poslodavce, pa je se i jedni i drugi klone. I ako mene pitaš ciganija raste, mašinerije programera se pretvaraju u mašinerije menađera, a programeraj je sada crnačka rabota koja voli opensorsa da manje ulozi, nego kulturnog licenciranog alata. Bar što se tiče tih drkalica koje ne kontrolišu teške mašine ili ne daj bože tokove novca.
    E da piso sam program za xbox. Plakali smo i ja i poslodavac. I prepisao sam neku đubroteku za win 8. To je već bio bolji posao.
    Gospodin sa Samsung B2100 u džepu.

12. Mnogo lijep telefon...

13. Zove se "crno" a prodaje beli telefon. Smrdi to malo, da nisi od onih crnaca s pijace?

14. Dragisic
    Gospodin sa Samsung B2100 u džepu.

Preljepo. :D

Mrzi me da pišem mnogo, al sam hteo reći da će za PROSEČNOG korisnika biti postavljena dobra baza za dobar ugođaj. Kad pogledaš kakav je dnevni ciklus prosečnog uređaja, skontaš da su upravo te aplikacije uglavnom pravljene od strane pakistanskih i indijskih cigana, zatim indie timova i entuzijasta. Znači, fejzbuk-kamera-muzika-igre-vesti-jutjub, sa izuzetkom softvera za GPS navigaciju.

15. koristio sam 1 godinu htc hd7 i zato iz iskustva kažem da je windows govno jer je ograničen.
    sada imam iphone koji je ios, ali i dalje tvrdim da je android najbolji.

16. http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/samsung/ativ-s-i8750/

Sto fin telefon.
    I AJTE MI SAD KAZTE ZASTO BI SAMSUNG ISO NA WINDOWS PHONE SISTEM AKO JE SRANJE, A A A!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.