Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ljepsa lumia 20 puta. Windows mi je kul, dobar telefon za to što ti tražiš, zaista dostupan sto se tice toga.
samsung izbacio jedan windows fon među 5o novih modela i to nazivaš promjenom mišljenja.
boktejebo, koji se ja kurac smaram lolo
kupi šta oš, tvoje pare.
Jeste zmaje, ali da je sranje, ne bi uopste izbacila :)
Ma i mene boli kurac lololo
Ako se zajebem jebiga..
ako se zajebeš samo ga restartuj
Ako se zebem prodam lololo
Ako se zajebes kupis Huawei i boli te penis.
Huawei ftnj
Телефони су говна. Купи нешто да читаш.
Telefon... Pa čitaš poruke na fejsu, vukajliju, internjet i to.
Tako nekako lololo
Ја стварно имам проблема, онако конзервативне природе.
Пре 10 година је сони ериксон почео да гура камере у телефоне. Сви се смејали!
Као оно шатро, КОЈИ ЋЕ ТИ КУРАЦ КАМЕРА У ТЕЛЕФОН.
И заиста, који ће? Нокија је последња почела са камерама. Ал зато су одма за 3-4 године од 0,3 мп из 6610и стигли до 5 мпа Карл зејс оптике у Н95.
И сада имају најбољу камеру, око 40 мпа, то је у Нокији 808. Ал реално, коме то треба у животу? Шта да се сликам пијан по кафанама ил да снимам другаре како једни другима пуше курчиће у вецеу на великом одмору?
Видим да телефоне рачунате по томе колики им процесор и колика им камера.
За 6 година на јебеној 3310 међу симбијанима, на грандиозној Нокији из Нсерије, на најпродаванијем моделу телефона у 2007 ој години, њеном величанству Нокији Н73, усликао сам можда 200 фотографија. Снимио пар десетина видеоса. Океј, можда се неко тиме бави. Али тада би вероватно носио фотоапарат, а не шугави телефон. Мене само брине музика на телефону. Значи, врло квалитетан звук, јако квалитетан, не оно што се дере и вришти и шта ја знам, већ да је репродукција перфектна. Онда оно за процесор што вам је мерило. Јебеш ти телефон у којем има сто неких кураца које ни отворити у животу нећеш, ево ја у Адобе Акробат ридер двапут ушао на Н73, а ко зна каква све говна постоје на тим Аваксима (тачскрин+андроид+екран ко монолит из одисеје у свемиру = Авакс).
Хоћете ли можда користити све то што имају? Као оно, много ми је потребан гугл мејл, не могу да живим без њега, а да није оног говнета што ми прати рад очију на галаксију, па полудео бих, то је за инвалиде неке, типа Вујичић.
Мане Андроида и тач скрина.
2. Све је у менију набацано џумле свукуђе, нема систем нормалан.
3. У подешавањима да подесиш све што те занима, то никако, већ мора да копаш ко идиот за сваку аплиакцију понаособ. а и који ће ми курац аплиакције.
4. Не можеш да куцаш поруку на слепо
5. љњертз тастатура, добро има да се стави абц, али опет погледати под 4
6. Незграпан телефон, не лежи у руци, ко да држим поклопац од Грандисима, нит да га заопшијаш прстима, нит дланом да га држиш, и опет мора друга рука да се користи.
7. Потроши батерију ко Циган векну леба.
8. Кад неко прича андроидом и тачскрином и наслони уво на екран дешава се да ја зачујем са ове стране оно пиштање ко на ХУГА И ИЗИЈА, јер се укључи тастатура и нешто се уветом притиска.
10. Ил да ко права педерчина почнеш да фураш торбицу само за телефон, или да одеш код кројача да шије нов џеп.
Има још много, мрзи ме да куцам. али напоменућу да сам једва једном именик нашао.
Тражио сам замену за Н73, нашао курац, бураз ме предухитрио и купио е52 на лимунду, нећу сад да фурам исти телефон.
Има да фурам Н73 до 2020 пасте шта сам вам рекао!
Можда се до тада догоди неки курац са тим тачскриновима и људи се врате на нормалу.
Evo Vokasi, idealno za tebe
http://oi50.tinypic.com/2d6v18g.jpg
Život bez android fona nema smisla.
2. Све је у менију набацано џумле свукуђе, нема систем нормалан.
3. У подешавањима да подесиш све што те занима, то никако, већ мора да копаш ко идиот за сваку аплиакцију понаособ. а и који ће ми курац аплиакције.
4. Не можеш да куцаш поруку на слепо
5. љњертз тастатура, добро има да се стави абц, али опет погледати под 4
6. Незграпан телефон, не лежи у руци, ко да држим поклопац од Грандисима, нит да га заопшијаш прстима, нит дланом да га држиш, и опет мора друга рука да се користи.
7. Потроши батерију ко Циган векну леба.
8. Кад неко прича андроидом и тачскрином и наслони уво на екран дешава се да ја зачујем са ове стране оно пиштање ко на ХУГА И ИЗИЈА, јер се укључи тастатура и нешто се уветом притиска.
10. Ил да ко права педерчина почнеш да фураш торбицу само за телефон, или да одеш код кројача да шије нов џеп.
Ima nešto tačno, ali ima i sranja koja nisu tačna.
Tačne stvari su za bateriju, kucanje na slijepo, nezgrapni telefoni kako za koga.
Ovo ostalo veze sa vezom nemaju, poruke su daleko bolje riješene nego na "običnim" telefonima, poslati i primljene poruke su u jednom, ako ti treba draft za određenu osobu napišeš samo u njegovoj poruci ili otvoriš novu i metiš njegovo ime, ako ti treba nešto duže da zabilježiš onda imaš "Memo", za pričanje i pritom da se uvetom pritišću brojevi je glupost, svaki telefon ima senzor blizine, čim se približi uvetu isključi se ekran i možeš se milovati po glavi neće ništa otkucati. Meni možeš da napraviš kako god hoćeš, foldere, na homescreen možeš da staviš sve najčešće korišćene aplikacije, a ne ko na starim telefonima dvije, jednu iznad lijevog dugmeta, jednu iznad desnog, na androidu nemaš potrebe da ulaziš u meni danima, ako hoćeš.
U podešavanjima imaš bogaoca da podesiš, samo što se trebaš navići.
Eto toliko.
I sad ti ja kažem da je zvuk na n73 kurac i šta ćeš onda.
Мени се редовно дешава да ме зове неко и да чујем то пииииип пиииип са времена на време
АЛО! БАТЕРИЈА, КУЦАЊЕ НА СЛЕПО И НЕЗГРАПНОСТ, мислим да то чини суштону телефона кад купујеш.
Мени на Н73 је такав да имам могућност да уђем у 8 програмабилних апликација одмах са екрана (6 на екрану и два дугмета лево и десно), Камера аутоматски отварањем поклопца, и још 5 програмабилних апликација на мултимедијалном тастеру, што је у ствари, на два до три клика, 14. Ај стави 14 геџета на хоум скрин?
Ozbiljno naginjem ka Huaweiu.
Seko, uzmi Nokia Lumia ako mozes lololo
Ne ja , jedine nokie koje valjaju nisu tač.