mobilni telefoni

1. Mogao bi Peđolino da budeš koliko si smešan brt

2. Nije diploma lepi samo zavrsni rad hahaha

3. Koga si bre video sa diplomom haha

A da coa bi mogao biti i sale mladunac malo mi je jasnije sada

Videh neško, pa lepo to deluje jebemu i neta ima dovoljno

4. Meni mreza okej, nikad nisam imao nekih problema, sasvim korektno sve

5. A jebem im mater cigansku samo zbog onog ciganluka da naplaćuju proviziju na svojim pultovima nikad ne bih prešao kod njih jer ciganskije od toga ne može ali razmotriću sad jbg

6. Jeste pederski da kod sebe naplacujes placanje racuna, debili

7. I telenor je uveo skoro pakete sa neograničenim minutima i porukama, 1200din je najjeftiniji paket sa netom od 1.5gb+ imaš 20gb za 2 aplikacije po izboru. Ja ih odjebao svejedno i prešao u vip jer su govna sig (sig).

8. Brate daju ti mogućnost da platiš kod njih na pultu račun i ti odeš i oni naplate 50 dinara uslugu haha cigani jebeni jebalo ih 50 dinara baš funjarski potez vipa, i toga ima bar 4-5 godina sig

9. Sale daj link da vidim kake tel imaju u ponudi

10. Ono ili daj da se plaća tu džabe što je i normalno ili ukini i ne ciganiši se jebemtimater

Ja skoro platio karticom kevin račun oni i tad skinnu dodatnih 50 kao uslugu mi naplaćuje što provuče karticu

11. Govnarski jbg
    Platis u komercijanoj 35 din provizija haha

12. E a mts vec duze vreme naplacuje 3g uslugu 100 din, a to niko ne naplacuje sem njih

https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji
    Eo boh
    Za 1300 mesecno nemaju neke, jedino ako hoces da prodas neki fon 100 jura na brzinu da zaradis

13. A nek puse ga. Nema ajfon 5+
    Šta je s ovim SE? Veliki li je?

14. 4 inci ekran, znaci onako taman u saku staje.

EDIT: sad videh, isti kao petica

15. Zavisi kolika ti je saka lepi

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.