mobilni telefoni

1. @Velikiblek vidi brate ja sam totalna nubina za skoro sve sto se tice TEHNOLOGIJE i mislio sam da ljudi jedu govna da samo oce jabuku ali od kad sam uzeo govno izvalio sam da je ko mercedes sto se tice automobila. Ne zabada, brz kao munja, aplikacije, memorija, ekran, kamera...bas je olraund top telefon. I moj muz vise ne hrce

2. Jbt, da l' je moguće da ste toliki retardi da telefon koji ima bukvalno jebenih dvadeset aplikacija niste naučili da koristite za dve godine?

3. a jeste sad outlook nalog pa kurac pa palac, ocu lepo da odem na store i da skinem gmail aplikaciju, što mogu lagano na najnovijem xiomiju mi a1 koji trenutno koristim

4. uzmi neki asus trojku, cetvorku u zavosnosti za sta ti treba za te pare. bog da te vidi

5. Ajde ne majmuniši se sad šta hoćeš da ti snimam kako klikćem na "ažuriraj skype" dok sam u win store-u i da vidiš kako me baca odmah odatle na majkrosoft stranu da skinem win10 iako ga imam a ne mogu da ažuriram sistem jer prijavljuje neku grešku, sem ako rešim da ga vratim na fabrička podešavanja i win8 i onda sve iz početka pa možda upali i prihvati najnoviju verziju win10, ne seri jebeno ako ne znaš celu priču (xd) jebo te telefon govnjivi

6. a jeste sad outlook nalog pa kurac pa palac, ocu lepo da odem na store i da skinem gmail aplikaciju, što mogu lagano na najnovijem xiomiju mi a1 koji trenutno koristim

Tebra, default aplikacija koja ti dolazi uz telefon ti je aplikacija za mejl.

7. I ja sam zato i pitam ne spadam se ono klasicno android boog,ajfon govno.

er neće početi da baguje i umire za šest meseci.

ja ne znam sta ljudi rade sa fonom,koliko aplikacija nakrcaju,ne prazne memoriju itd. Meni je samsung izvukao dve godine ok da je radio,zadnjih mesec dana je imao problem sa ekranom da mu baguju boje na hladnom al svako se menja fon na dve godine. Lenovo je jedini kurac android koji sam imao ne ponovilo se.
    Zato mi nema smisla da sljunes 700 evra na ajfon kad za 300 dobijes ok android koji izvuce do dve godine i onda se menja i cao.
    huawei sad 8 meseci kao prvi dan je

8. mislio sam sto kaze Pero da je ajfon proseravanje dok nisam kupio prvi detetu cetvorku, a prosle godine sedmicu, nema boljeg telefona na svetu, to je munja jebena, ja sad koristim tu cetvorku nikakvih problema godinama dobro ja radim watsap pozivi i to osnovno, smesno je porediti ajfon as bilo cim to su dva sveta razlicita

9. Ajde ne majmuniši se sad šta hoćeš da ti snimam kako klikćem na "ažuriraj skype" dok sam u win store-u i da vidiš kako me baca odmah odatle na majkrosoft stranu da skinem win10 iako ga imam a ne mogu da ažuriram sistem jer prijavljuje neku grešku, sem ako rešim da ga vratim na fabrička podešavanja i win8 i onda sve iz početka pa možda upali i prihvati najnoviju verziju win10, ne seri jebeno ako ne znaš celu priču (xd) jebo te telefon govnjivi

Tebra, promenjena je aplikacija, verovatno je ta koju koristiš obrisana jbt. I na računaru sam menjao skajp jebeno to ti kažem.

10. Android je đubre, operativni sistem za sirotinj, u tome je stvar, popularan je jer besplatan i što svaka budala mož da napravi aplikaciju za njega, doduše to mu je i najveća mana.
    Apple je najbolji izbor ako oćeš da daš pare.

E jebiga sad..

11. Ja nisam hteo da dam 700e za telefon ne zato sto kao aaaa mnogo je(realno i jeste) nego zato sto telefone lomim prosecno na 3-4 meseca pogotovo sto ne nosim one maske i zastite pa sam uzeo 6s i moram reci da bolji telefon nikad nisam imao tako da za tih 300e koje pominjes mozes da uzmes se ili 6s 18gb npr i da ti zvizde jaja ako vec ne nakrcavas tel svim i svacim

Ja sam bukvalno bio u fazonu jebo vas ajfon ne pada mi na pamet da jedem govna sa tim sad mogu reci da je ajfon pa ostali

12. Zasto pero? Ozb me zanima.

13. Ajfon naspram Androida je Harli naspram kineske replike Harlija otprilike, jbg.

14. Tebra, znam ja to, ali nova aplikacija traži novu verziju win10 koja ne može da se instalira jer prijavljuje grešku u procesu instaliranja, šta nije jasno, i to se može prevazići (možda!) ako se vrati na win8 pa se ispočetka instalira 10 te možda upali, nemoj da me jebeš, pokušavao sam sve, čitao potencijalna rešenja i nailazio na silu ljudi koji imaju isti problem, nisam lud jbg, super ako te je taj problem zaobišao

Evo pokrenuću apdejt win10 i poslaću ti print šta mi teško

15. ja imam lenovo vibe nzm ni dal 100e kosta

16. kamera mu ko na sony ericsonu t350i

17. Uuzmite Nexus/Pixel pa pričajte posle da je Android sranje ako smete

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.