Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
значи цигански
Skajp jedva da koristim, ali dovoljno često ga koristim da znam da radi. Nemam pojma Coa, ja nikakvih problema sa update-om nisam imao
џД
имао сам леново сиромашних карактеристика и одлично ме служио а кад би човек видо на папиру шта има унутра помислио би да је ђубре највеће
Google Pixel XL 2 navodno u top 3 telefona na svetu al skupo jbg
Lolek, na vam. Kontam da imaš problem Aco, al brt, rešio bi ga lagano da uzmeš da ga rešiš.
http://oi65.tinypic.com/33m7uh2.jpg
http://oi64.tinypic.com/1z73sx5.jpg
Sam osecaj koriscenja telefona je neopisivo bolji, znas da ne znam one tehnicke gluposti ali vidis jednostavno
Sto bi reme rekao: jabuka mu daje tu neku sladnu notu hahahaahah
proviron za svako poštovanje
Papetu sam rekao
хахахаха само провирона оставио
Ajfon je optimizovan do savršenstva. Nema bagova, nema čekanja. Pritom je kvalitetna izrada a ne plastikaner.
Imao sam Iphone i ja pero. Sta znam, 10 za prelepost interfejsa tu nema sta al sad da mi ista drugo odskace od androida nisam primetio.
Moro sam prova da ostavim, viš kako je ljep
Pa sta me pitas onda xd ja sam prezadovoljan ostr planiram da furam samo ajfon dok ne naprave nesto bolje. Baterija moze da bude problem ali s obzirom da ne idem na planinarenja nego sam gajbi/u kolima/u kancu/u ugostiteljskom objektu a puni se za sat vremena to stvarno nije neki problem
Jedina stvar koju imam da zamerim eplu: jebem vam majku u picku sto ne mogu da udjem u poziv i da kucam kao broj da ocu da zovem a ono da izlaze i kontakti sa kojim se slova poklapaju eto to je bas bas fejl veliki
јесте видели онај аутомат за откуп телефона што има волмарт хаха, фазон дају људима по 15 долара за самсунг с6 еџ, 45 за ајфон шестицу, лопуже
а фора је што те слика кад продајеш телефон тако да ови што украду не могу да га уваљају за ту сићу а да их не открију
Hahaha pa dobro al ti mozes i skrsen telefon koji ne vredi nista da prodas za 20 dolara, ne proveravaju da l baguje..volmart ih vrv samo za reciklazu predvideo
Tu najbolje prodju oni sto servisiraju te automate, pokupe telefone sto rade do jaja ubace krsine neke i gotovo. Posle zavaljaju studentariji iz Srb sto su na work and travel (crvenokosim bosankama xexe) koji nose i rasturaju po Balkanu i svi valjaju.
Sem budale koja ga je ubacila u automat.
не може да замени јер телефон качиш на усб и аутомат му скида податке типа имеи и та говна
Jelte
Da li da utopim p9 lite i da uzmem neki iphone 5sli SE?
Cisto da vidim kakvi su telefoni
Svejdno za mesec, mesec ipo uzimam p10 kao sluzbeni