mobilni telefoni

1. Brate, ja mislim da svako dekodiranje rusi garanciju

2. Sale, uzmi SE, fino šljaka.

3. Koleginica ima fin je jako, ali ekrance bre malečno

4. Onda uzmi 6s plus, ekran 5.5 inča, će ti se svidi.

5. јеботе ладно ми оће и мтс картица у овај телефон што сам узео преко теленора откуд то да не закључавају више

6. Ne kapiram kako ljudi jebeno mogu da koriste telefone preko 5 inca. Kupi jebeni tablet.

7. Zapravo je lako Reme. I ja sam se u početku čudio pošto sam imao HTC Wildfire koji je, koliko me sećanje služi imao 3,5 inča, pa LG Optimus ll koji je imao 4,3. Već dve godine nosim Huawei G7 koji je bruka telefon (ok sada je već stariji model) i ima 5,5 inča i nije mi ni najmanji problem da ga koristim mada mi je prvobitan predlog tog telefona delovao odbojno baš zbog veličine ekrana.
    E sad to što ti imaš male šake... xd
    Meni je uvek bio veći problem kada telefon koristim desnom rukom bez obzira na veličinu ekrana, jer sam levoruk. Kada mi je nešto u desnoj ruci pretvaram se u najsmotanijeg lika na planeti i jednom mi je tako telefon i ispao.

8. Gonzo uzmi ga levom rukom XD

9. Ma uzmi ga u ruku samo :)

10. Google Pixel XL 2 navodno u top 3 telefona na svetu al skupo jbg

Svi ovi top IT jutjuberi što kroz ruke proture sve i svašta kao primarni telefon koriste Pixel 2 XL ili IPhone X. Dodaj tome Note 8, i to su top 3 telefona na tržištu

11. Ajfon x je kerov kurac navikani

12. Zapravo je lako Reme. I ja sam se u početku čudio pošto sam imao HTC Wildfire koji je, koliko me sećanje služi imao 3,5 inča, pa LG Optimus ll koji je imao 4,3. Već dve godine nosim Huawei G7 koji je bruka telefon (ok sada je već stariji model) i ima 5,5 inča i nije mi ni najmanji problem da ga koristim mada mi je prvobitan predlog tog telefona delovao odbojno baš zbog veličine ekrana.

imam telefon od pet inca i voleo bih da je za pola inca manji. Nije toliko do ruku, nego dzepovi, cuda, svuda smeta. Preko leta jebeno nemam de da ga munem. Neprakticno je. Da ima jos pola inca vise, prebacilo bi granicu podnosljivog. A sto se tice koriscenja, ne koristim ga ni za sta za sta mi je bitna velicina ekrana toliko

13. у јулу сам га узео пс

копао сам мало по форумима неким, изгледа да овај модел по дифолту не закључавају

14. јако ме радује ово

15. Ajfon x je kerov kurac navikani

Što je baš on izvikan?

16. Mogu li uvalim onaj Z3 za 130e recimo?

17. Mlato dovoljno je zbog cene
    Ne treba ti nista vise

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.