mobilni telefoni

1. ih mlatoni kupujes telefon od 500 evra

2. PuppetMaster

Izdao si Xiaomija? :O

sasvim opravdano i on zna da ga podržavam, iako će me tući sad kad mu javim da sam za majku uzo note 4x pre deset dana

3. zna li neko sto mi se telefon moze puniti preko kompa na usbu kad je ugasen a ovako nece

4. Pogledaj one dozvole i kurce
    Imas da namestis u fonu sta hoces, da se samo puni, peenosi podatke i to

5. Komp ti ga prepoznaje kao fleš da si ubacio
    Vrv drajver

6. a ne znam nema opcije ni u fonu ni ovako to za punjenje a na netu mi kaze kao nema voltazu dovoljnu usb port da puni pa majku ti jebem

7. Xiaomi nikad nisam ni imao xD Rađ neću ja, majka će da te tuče verovatno uskoro

8. ranije sam i mogao da punim i samo je neki update izasao i nije moglo ako se ne varam

9. Šta peva Rađard kad poklanja majci telefon?
    Daajem ti verse i Note

Oprostite mi

10. Zašto je taj 4x loš i zašto nije za radjardovu mater?

11. kontam da za te pare bolji telefon nemoš naći. nov.

12. Nokia 6, kakav je zna li ko

13. Dobar je xiaomi, dok ne krene da poprckuje

14. Samo ti baksuziraj, naći ću te u gradu

Doduše 4x <<< 4

15. I sledeći će mi biti xiaomi, do tad će i neki operater ovde krenuti da ih valja

16. Imam Xiaomi 3s Prime (uzeo na tvoju preporuku -.- ), 150e nov bio, evo vec ga dve godine imam, par puta se restartovo fazon i to je to.
    A arcim ga dosta, gledam Tesu, postujem na slajivom forumu, reddit, igram igrice kad sam u busu itd itd

Zamolio bih objasnjenje reci poprckuje i xiaomi u istoj recenici xd

17. ja imam lenovo vibe uzet preko paketa

18. radj, ne stavljaj u isti koš meizu i xiaomi

kako se sjećam, ti si imao meizu
    sad što te zajebao pa generalizuješ kineske telefone nije u redu

xiaomi je klasa za njih

ja sam davno imao redmi 1s, tek kad su se pojavili i u to doba je bio odličan, i dan danas ga rođak koristi bez problema
    djevojka je posle mene koristila taj redmi 1s, isto šljakao ekstra, nedavno joj kupio Note 4x i telefon šuri

Ova budžet Redmi klasa Xioamija je najbolja ponuda za keš na tržištu što se tiče telefona.
    Sasvim zahvalni telefoni.

E sad flegshipe neću da upoređujem, ali i tu su dobri
    prijatelj ima iz Xiaomi Mi klase model, sabija ali znam da i brendirani sabijaju, pa ne vrijedi se tu raspravljati
    rasprava je oko srednjeg ranga

Kad si voljan da izdvojiš brdo keša za telefon, onda gledaš ove brendirane, i razumijem da će čovjek lakše dati 500 eura za flegship Samsung no za Xiaomi.
    Ali do nekih 200 eura, kad neko kupi neki Samsung iz J klase, ili neki drugi telefon u tom rangu od brendiranih umjesto Xiaomi model, koji je u tom rangu za klasu bolji, onda je to neznalica i budala :)

19. Ima devojka Mi4c, njena sestra Redmi Note 3, moj burazer isto, sve sam ih naterao na xiaomi. Devojkin i bratov počeli da zezaju pre 2-3 meseca i to negde u isto vreme, kad se isprazne neće da se pune ni kad se povežu na utičnicu ni na komp, samo trepće lampica al ništa se ne dešava ma I 3 dana da stoje na punjaču. E jedino hoće da se upale kad ih povežem na komp i doteram u fastboot mod pa odatle uključim, onda se upale sa 0% baterije i pune se nekih sat vremena do 1%, e onda se nakače na utikač i počnu "normalno" da se pune, fazon jednom treba 6 sati da se napuni, drugi stoji celu noć i dogura do 30%. I onda kad su napunjeni rade normalno do nekih 15% i samo se ugase. Jedan nošen u servis, menjana mu baterija i konektor I isti kurac. Psovali me oboje, onda burazer kupio drugi, ja rekao devojci da ću da joj dam G4 uskoro pa sam se izvukao xD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.