mobilni telefoni

1. vodonepropusan i tako to.

sve to postaje mnogo komplikovanije ako treba da stavis iza izbacenu bateriju, konektor za nju i poklopac u koji ne mozes da stavis antenu i tako te zajebancije. sve se teze pravi, bezicno punjenje, nfc, svi ti kurci sto sad kao treba da imas da budes premium telefon

2. pa to sam i kontao, nego djavolja rabota ga osposobiti kad zabode malo imam fobiju da uzimam

3. u najgorem slucaju moraces da sacekas da se skroz isprazni i onda je ko da si izvuko bateriju.

jebem li ga, imam tipa 2-3 telefona sad zaredom gde se ne menja baterija, i nikad mi se nije desilo sad da zabode telefon da nece da se restartuje.

4. ova fora da drzis dugme neko vreme i on prekine napajanje bateriji ili odradi hard-reset moze da se napravi potpuno nezavisno od softvera/os-a koji bi mogao da zabode.

pretpostavljam da skuplji telefoni tako rade. ja bi ga tako napravio.

5. ha, cini se da ne rade ovo.
    stede na svemu jebo ih, stavljaju nfc koji niko nece da koristi a onda ustede na ovom, sto kosta tipa 5 centi da se doda :)

6. jbt ja na lg g3 imao bežično punjenje i nfc i bateriju koja se vadi, jedu govna samo

7. Inače, p10+ jebe mame, bolji je od note 8 jedno 3 klase, zajebite sve te vaše ajfone i lumije sirotinjo

8. skocimis, sve moze, samo kosta dodatno.

nekad sklone poklopac samo da bude lepse. onda turis strokavu masku preko i sve gubio smisao al eto

9. A što ti reče, folija za bežično punjenje je 3 centa jebena, ne razvija on novu tehnologiju jebiga

10. Sve preporuke za lg v30

11. Na kp od nekog lika iz ns, 490e

12. imaju neki telefoni i posebno sitno uštekano dugme ako vam zatreba taj hard reset ako zakoči fon
    mada meni na xperiji nije nijednom za 2 godine zatrebao
    crveno dugmence sakriveno ispod poklopca za vodonepropusnost :)
    https://www.technobezz.com/files/uploads/2014/05/2.-Sony-Xperia-Z2-www.techspot.com_.jpg

punim preko magnetnog punjača, da ne bude pitanja jel stalno skidas pokopac da punis
    mgu i ovako, ali ja punim preko magnetnog docka a i preko magnetnog dodatka na punjac, da mog uu pokretu da punim
    to ce iphone 2021 da uvede i to kao revolucionarno he he
    https://www.soyacincau.com/wp-content/uploads/2014/07/140705-sony-xperia-deff-magnetic-charger.jpg

https://images.mobilefun.co.uk/graphics/productmisc/43119/z2-dk36-misc.jpg

13. mada meni na xperiji nije nijednom za 2 godine zatrebao

Super je kad te telefon posluži tokom celih studija medicine xd

14. ekstra, imam slike sa upisa :)

15. jel ima neki mobilni na preklapanje sa tac skrinom i da nije neko sranje?

16. joj ima sigurno, vidio sam negdje u nekoj ponudi al se ne mogu sjetiti sad koji je
    ako naletim na forumima gdje okačiću

17. ili oni slajderi ili ko blekberi sto su bili sa tastaturom

18. sad vidim neke, al tipa 50eura, to su neka sranja....kako nema neki ''premium'' model takav

19. ZTE Axon M, evo sad sam guglao

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.