mobilni telefoni

1. Jel to hoćeš zbog fizičke tastature? Ima Blackberry Priv

2. u je, jedno tri minuta mi trebalo da skontam da je ovo jedan fon

ovo mi je inace i dan danas ne prezaljena zelja sto ga nikad nisam imao
    http://www.extragsm.com/images/phone/big/Ericsson/T28s/Ericsson-T28s-01.jpg

3. zbog fizicke tastature, i sto me smara jebeni ekran koji razbijam u proseku jednom mesecno.....imam raspali ajfon 5, 4 puta sam menjao ekran, a one zastite za ekran tipa deset puta....plus da ne pricam o sranje bateriji

4. a ovo je sve previse fensi za mene, ja ionako koristim telefon samo pozivi i za viber i email....bez ostalih sranja mogu uglavnom

5. plus me jako smaraju preveliki telefoni kad ga stavim u dzep ko lap top da nosim

6. Nisam bas ispratio sta valja kd telefona pa da pitam ovde. Hoce drugar da uzme neki telefon na racun, do 10k kes i do 2.5k mesecno.

U mts je ponuda sranje, u telenoru sam video Huawei Honor 8 Lite koji je uklapa u to.
    U VIP-u moze Xiaomi 5 da uzme.

Dajte neke predloge pls

7. Nije valjda lud u Vipu da uzme. Koliko sam video u Telenoru se ovi uklapaju u taj budžet:
    - Huawei P9 Lite
    - Huawei P smart
    - Samsung J7 2017

Tu su negde svi, a najveća prednost Samsunga je što ima AMOLED ekran i dosta veću bateriju, pa bi u teoriji trebalo duže da traje od ova dva.

8. Gledali smo prvo u Hendiju kao pa koliko vidim samo sa VIP-om imaju ugovor. Posto je u mts ponuda stvarno kriminalna. Ne znam kako sam prevideo J7.

Hvala Mlato, kaze drug da imas pice (vukajlija se ne spominje valjda ne treba da naglasavam to xd)

9. U VIP-u ima p10 lite, Samsung J7 isto.
    Tako da mu dodje isti kurac.

10. Papet neka mi se zahvali plusiranjem 20 definicija xD

11. Haha koji smecari. Na sajtu kao imas da namestis sam koliko hoces ucesce i ratu i sve a kad odes kod njih das licnu kartu i oni ti sami odrede.

Ovaj drug sto sam se raspitivao za njega je sa Kosova pa mu zveknuli ucesce 24k za J7 lolo

12. Kakav je J5 Mlatoni cujes li me?

13. Pa isti kao J7 samo manja baterija i manji ekran s nižom rezolucijom

14. I manje rama i ko zna sta jos manje..

15. Da uzme taj? Bas je evridz korisnik, fejsbuk, instagram, blic i navigacija kad zatreba xd

16. Da da i rama manje neke verzije, to nisam video

17. Posto mu je ucesce za taj 6k

18. Pa to mu je prosečan studentski telefončić. Nek uzme Motorolu G5 plus bolje ako mu se uklapa u budžet, ako ne onda nema baš neki bolji izbor

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.