mobilni telefoni

1. ajfon je prekvalitetan telefon...tu nema govora oko toga, toliko je kvalitetno urađen da je to strašno. Devojka ga ima, nijedan jedini put nije ni najmanje zakucao. A da ne pričam o kvalitetu kućišta. E sad druga stvar što se svi hipsteri lepe za njega pa ga onda pljuju ovi marginalci. I da, jedino što su sad telefoni po specifikacijama daleko napredniji od 4s, al opet da je kvlt to jeste

2. са девојком си зато што она има ајфон.. пропаганда чиста..срамота стварно

3. Ajfon je precenjeno parče plastike i metala.

4. Ma kakvi precenjen...što se tiče kvaliteta izrade izuva SVE telefone koji postoje. Pogotovo što je napravio revoluciju među smart telefonima. Daleko je od precenjenog...to je kao da kažeš da je mercedes precenjen. Ja ga lično nikad ne bi kupio, ali iz iskustva znam da radi kao švajcarski sat. Druga stvar što svaki hipster hoće da ga ima pa mi se iz tog razloga gadi....

5. a ovaj huawei p6 mi deluje kao zver mašina, al ne može tako da se zove brend jebo ga ćaća

6. Pa pezose, vidis.
    Sto im ne das sansu?
    Mozda jeste brend sranje i to, a sta ako je telefon zmaj?

7. s3 350 eura trenutno. koji crni huawei za te pare.

8. Uporedi s3 i huawei p6.
    To mi nikada neće biti jasno, neću da ga uzmem jer ga pravi huawei. Bole me kita, ako je zver od telefona uzimam ga.

9. Za vašu informaciju, Huawei jebe na američkom tržištu poslednjih nekoliko godina sa raznim modelima(kvalitetnijim) kojih nema u Evropi. Sad je počeo da se širi i u Evropi. To što vi vidite samo šta se "puši" u Evropi, to je vaš problem. Ne znate koji rat vode drugi proizvođači sa Huawei i ZTE kompanijom... Apple je govno precjenjeno, imate izvučen spisak materijala i ostalih kuraca i postotak uzimanja na proizvod, uzimaju nekoliko puta više od uložene cijene materijala, a ne kao drugi duplo. Lopovi američki na kurac ih mećem.

10. a nije sve ni u tome šta oni napišu u specifikacijama...
    S3 je donedavno bio najjači telefon koji postoji...sumnjam da bi uzeo p6 pre s3....iako mi je p6 trenutno jedan od najlepših telefona

11. Moja sestra ima Huawei i jebe telefon. Drugarica kaže kao htela da uzme S3 ali neće jer ga svi imaju, ja joj pošaljem ovo kaže ona kao Huawei, sranje. Ja sam završio sa pomaganjem.

12. imate izvučen spisak materijala i ostalih kuraca i postotak uzimanja na proizvod, uzimaju nekoliko puta više od uložene cijene materijala, a ne kao drugi duplo

de si ovo našao? aj daj link baš da vidim...samo jedna stvar, ne ulazi u cenu samo utrošen materijal, valjda je softver tu najskuplji

13. Ma komplet sve, ima izbačeno. Ima i ovaj klinjo iz Australije što ih hakuje pa im otkriva sve poslovne tajne i planove.
    Ček dok nađem.

14. Huawei jebe na američkom tržištu poslednjih nekoliko godina sa raznim modelima

ovo ti nije nikakav argument, niti je merodavno uopšte....ako jebe u amerikama znači da je dobro? pa kolko god da jebe, ne jebe više nego ajfon, jer ajfona tamo ima svaki drugi...što naravno opet ne mora da znači da je dobar, al kažem to nije nikakvo merilo.

Ispada da branim ajfon koji nikad ne bi kupio, al reći za brend koji je ekvivalent nekoj luksuznom brendu automobila da je precenjen nije na mestu.

15. inače kod onog lika što sam postavio link, galaxy s3 je 315 evra samo

16. Ne mogu sad naći. Ako nađem ostavim ovde.
    Ma kažem ti ma koliko da si dobar, da daješ ne znam ti kakve kvalitetne telefone džaba kad je okolini ispran mozak sa 5 postojećih brendova.
    Npr. prije godinu dana je bio Huawei telefon kod Amera koji je tipa bio kao S3 ali džaba, oni botovi samo za Apple znaju, čast izuzecima na osnovu kojih i svatiš kakva je situacija. Isto kao ovde, ma kakav da vrhunski telefon napraviš, da ima kvadkorova milijarde kuraca i ostalo, ljudi će prije kupiti S4 jer im tako raste ego. "Hej, čuj telefon da mi se zove Huawei, Prestigio ili ZTE, pa nisam lud, šta će narod reći, ostaviće me cura jer nemam Sony ili Samsung". To je poenta svega. Isto tako je i sa autima i ostalim kurcima.

17. Upravo ovo sto brat makron kaze, niko ne zeli da proba neki drugi telefon iako je bolji.
    Nego svi znaju 3,4 proizvodjaca i kraj.
    Niko da proba nesto novo.
    Ja imam Huawei koji je govno, ali on je govno i bio na pocetku.
    I opet bih uzeo huawei ako je dobar sa specifikcijama i lep.

18. ma nemam pojma, ja se ozbiljno zainteresovao da uzmem p6 kad izađe, al onda odustanem jer neću u ovom trenutku da bacam tolke pare....al svi iz društva mi imali one huawei zvezda i partizan telefone, to je toliko govno bilo nijedan nije bio ispravan posle par meseci, nista zivo nije radilo...doduše to su bili iz skroz slabe klase telefoni.

19. Kupila sam Alcatel OneTouch Idol 6030x..
    http://www.pricetagindia.com/wp-content/uploads/2013/05/Alcatel-One-Touch-Idol-6030.jpg
    Zar nije PRELEP? Kako je samo jebeno PRELEP. Ah. Da. To je jasno.
    Elem, zna li neko gde mogu da mu poručim haljinicu, i folijicu i sve? :)