mobilni telefoni

1. To je u konvertibilnim markama, da se ne zajebe. lololol

2. Zna li neko neki dobar android, u smislu dobar, da ima dobar ekran, velik, solidan procesor, a kamera mu može biti i vga integrisana. Znači dobre performanse ali može slabija kamera zbog cijene.

3. Ajde ovde da pitam onako. Ako dodjem do nekog kesa, planiram da uzmem neki novi telefon, android. E sad, koji telefoni su trenutno ovako dobri od samsunga, zte-a, huaweia itd, tj. koji modeli. Ali podrazumeva se da cena ne buda ko crnacka kita, vec nesto onako srednje i da placam mesecno.
    dakle samo modeke mi dajte

4. Pinki, kolko para druze?

I ti jamajcanine, dajte kolko para ocete da trosite pa ce prste predlozi, najlakse cemo da se snadjemo.

5. Ша знам Сале, не знам колико се крећу цене ових новијих телефона попут с4 и тог типа..
    ја сам још увек на це тројци

6. Ja sam mislio do jedno 200-250 evra, al kamera može biti i 3.2 megapixela.

7. Samsung s3 mini, s4 mini i lg l7 II.

8. Галакси с2 или ејс 2 , ако може укратко неко упоређивање.

9. Да ли неко има или је користио Нокију лумиа 920? Какав је виндовс, је ли досадан с обзиром на то да, како кажу, нема толико апликација и могућности персонализације колко има андроид?

10. nije fora samo u aplikacijama...nego što nije kompatibilan sa androidom, i onda na primer ne možeš da pričaš sa nekim preko vibera ili da se gledaš preko skajpa ako on ima android...

S2 i galaksi ejs ne mogu da se porede...nebo i zemlja, prvi je jedno deset klasa bolji telefon.

11. Cek, cek Pero.
    Kazes da ako imam Windows Phone, ne mogu da se dopisujem preko vibera sa nekim sto ima Android?

12. https://support.skype.com/en/faq/FA12179/calling-someone-who-s-on-skype-windows-phone-8

Pise:
    With Skype for Windows Phone 8, you can call people on Skype who are using:

• Skype for Windows Phone 7
    • Skype for Windows 8
    • Skype 4.2 for Windows and above
    • Skype 2.8 for Mac OS X and above
    • Skype for Linux
    • Skype 3.0 for iOS and above
    • Skype 2.0 for Android and above
    • Skype running on TVs

Sto znaci da mogu da pricam i sa onima koji imaju skajp na Android sistemima i na windows i na ostalim.

EDIT: Viber for Windows Phone 8 lets you send free messages and make free calls to anyone else who also has Viber.

Anyone else je valjda za svakim ko ima viber bemu familiju.

13. Галакси с2 или ејс 2 , ако може укратко неко упоређивање.

Naravno S2 je skuplji.
    Ali i puno bolji.
    Ima veci, bolji ekran.
    Ima 1GB ram, vise interne memorije.
    Kamera bolja.
    Isti operativni i ista nadogradnja operativnog.
    Bolji procesor.

Sve u svemu ako imas para za S2, preporucujem ti ga da uzmes.
    Jebe keve, drugarica ga ima, drkao sam ga tokom skolskih dana i radi ko zmaj.

14. U sredu uzimam fon, hi hiii

15. Lololo rade, nisam ja taj sto stalno zapitkuje za fon, Seka je.

16. nemam pojma, ja sam čuo da može samo poruke preko vibera, da pozivi nisu mogući....a ja svakodnevno koristim viber za inostranstvo zato nisam ni uzimo u razmatranje nokie.

evo ga još jedan lik koji dosta povoljnije prodaje mobilne, isto sve original upakovano...jeftiniji je čak i od mobilnogshopa...i to neki modeli i po 40-50eura...
    a ima 130 pozitivnih komentara, a samo jedan negativan
    http://mobilnitelefonins.kpizlog.rs/

ima dosta modela u ponudi

17. eno ga Ascend P6 dobili u mobilnomshopu...41000

18. đe dati tolike pare za ušljivi huawei

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.