mobilni telefoni

1. spao sam za 50 mesta na rangu, neko me je zestoko izhejtovao. gde to mogu da prijavim? Mislim da ima tema za to. Pomagajte.

2. Pa ne može moj prelepi novi fon u zadnji post.

Kupila sam Alcatel OneTouch Idol 6030x..
    http://www.pricetagindia.com/wp-content/uploads/2013/05/Alcatel-One-Touch-Idol-6030.jpg
    Zar nije PRELEP? Kako je samo jebeno PRELEP. Ah. Da. To je jasno.
    Elem, zna li neko gde mogu da mu poručim haljinicu, i folijicu i sve? :)

3. Alcatel? Sranje. Bolje da si kupila neki Samsung.

4. Pezose, ja imam taj Zvezdin :)
    Sranje telefon, spor, pf..
    Bolje da ne pricam..
    Ali nije se kvario do sad, a padao je, leteo kroz vazduh i ceo je..

5. Samsung ima retardiran dizajn i nervira me. Šta fali mom Idolu?

6. Sranje taj alkatel.

7. pooši kurac saša, što onda kupuješ sony, a kukaš kako niko neće da proba novi brend :D

8. Kupujem Nokiu Lumiu bre :D

9. Izdao si Huawei. PIZDO!

10. u jebote kolko bi ovo čudo koštalo? 550e min.

11. Sale se vuče po ovoj temi već pola godine i do sada je izmenjao jedno sedamnaest planova o kupovini telefona. U sredu ga konačno kupuje. Hajde da svi nazdravimo. :D

12. E, nisam seka mrs tamo :D
    I samo 2 puta sam promenio :P
    Teo sam Sony Xperiu L, sad sam ostao pri Lumnii :P

13. jel imo neko kontakta sa deezer-om? ja danas instalirao, al ništa ne mogu da se snađem..ne kontam ništa

14. Ja sam samo deezer na kompu koristio..

15. a šta je njegova poenta? ja npr nađem neku pesmu i kao pustim je, i onda moram da čekam da je učita...pa tako isto mogu i na ju tjubu da slušam sve...

16. Ma fora je sto je ovo kao tvoja internet muzicka datoteka.
    Znaci sam pravis plej liste, namestas kako ti zelis itd, itd.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.