mobilni telefoni

1. E iskreno sad.
    Zajebite sto je WP, i ostalo.
    Da li se isplati uzeti Lumiu 520?
    Gledam po specifikacijama i to.
    Da li vredi dati za nju 150 jura?

2. Aman, kupi jebeni telefon, koj ti je kurac? :D

3. Hahaha :D
    Cekam sredu :D
    Kad stignu ojri :D (Dinari ustvari al lepse zvuci ojri)

4. Nemoj. Ja bih kupio nokiu n8 za 100 evra, za 20 evra 2 kile jagnjećeg pečenja i za 20 evra piva i rakije. Pozvao tri najbolja druga, sjeo i napio se i najeo, a sve to slikao ultra mega jebačkom kamerom koju ima n8 nokia i postavio na fb.
    P.S. Za onih 10 evra bih nabavio kurvu, neku socijalnu.

5. jel s4 ili iphone 5?
    koliko kostaju.. ti su mi za sad najgotivniji

6. I onda bi ti guzove pomijerali.

-Koja ti je to nokia?
    -N8.
    -NA KURCU TE NOSAM OPAAAAAAAAAA

7. Sony Xperia Z
    Moja iskrena preporuka.

8. Uzoooo huavej. Uskoro sliika pisem sa
    njega

9. To je to. Može lock.

10. koi huawei si uzo? kolko traje baterija? kako devojke reaguju na njega?

11. a šta je taj prestigio? i taj zte? kakvi su oni?
    sale jesi uzo telefon, sreda je sad?

12. lolo zebava zebavaj Pero :)
    U Krusevcu nigde nema Lumia 520 tako da cu da narucim preko neta...

Zte kinez, drugarica ga ima i kaze do jaja je, do sada nije nista zasmetalo, a ima ga oko 6 meseci.
    E za prestigio vec ne znam, ne znam nikog ko ima njega.

13. prestigio je bjeloruska firma registrovana na kipru koja svoje telefone sastavlja u kini.

14. prestigio je bjeloruska firma registrovana na kipru koja svoje telefone sastavlja u kini.

90% tržišta se sastoji od zemalja balkana.

15. Sad ozbiljno baterija mu je jedina mana, 2 sata u vrh glave ako se stalno koristi, ali bukvalno da se ne skidas sa njega. Pičke svršavaju ozbiljno, svaka drugarica je rekla da je prelijep , da ga oće ona ( MISLILA JE NA KURAC, SAMO SE IZVLAČI DA JE TELEFON U PITANJU ) , i na kamerice 8mp i 5mp, jedno 15 cura mi je prišlo da ga uzmu da se slikaju... Sve to ide u moj folder he he

16. Ovi u Vipu su retardirani. Ladno mi nisu rekli da treba micro sim za moj telefon, nego se polomih pokušavajući da je stavim, mogla sam sjebati nešto (nisam). I razmišljam kako sam glupa, ne umem karticu u telefon da ubacim. Onda mi je palo na pamet da proguglam..

17. meni je pisalo na sred zaštitne folije telefona od pozadi