Prijava

E iskreno sad.
Zajebite sto je WP, i ostalo.
Da li se isplati uzeti Lumiu 520?
Gledam po specifikacijama i to.
Da li vredi dati za nju 150 jura?

Aman, kupi jebeni telefon, koj ti je kurac? :D

Hahaha :D
Cekam sredu :D
Kad stignu ojri :D (Dinari ustvari al lepse zvuci ojri)

Nemoj. Ja bih kupio nokiu n8 za 100 evra, za 20 evra 2 kile jagnjećeg pečenja i za 20 evra piva i rakije. Pozvao tri najbolja druga, sjeo i napio se i najeo, a sve to slikao ultra mega jebačkom kamerom koju ima n8 nokia i postavio na fb.
P.S. Za onih 10 evra bih nabavio kurvu, neku socijalnu.

jel s4 ili iphone 5?
koliko kostaju.. ti su mi za sad najgotivniji

I onda bi ti guzove pomijerali.

-Koja ti je to nokia?
-N8.
-NA KURCU TE NOSAM OPAAAAAAAAAA

Sony Xperia Z
Moja iskrena preporuka.

Uzoooo huavej. Uskoro sliika pisem sa
njega

To je to. Može lock.

koi huawei si uzo? kolko traje baterija? kako devojke reaguju na njega?

a šta je taj prestigio? i taj zte? kakvi su oni?
sale jesi uzo telefon, sreda je sad?

lolo zebava zebavaj Pero :)
U Krusevcu nigde nema Lumia 520 tako da cu da narucim preko neta...

Zte kinez, drugarica ga ima i kaze do jaja je, do sada nije nista zasmetalo, a ima ga oko 6 meseci.
E za prestigio vec ne znam, ne znam nikog ko ima njega.

prestigio je bjeloruska firma registrovana na kipru koja svoje telefone sastavlja u kini.

prestigio je bjeloruska firma registrovana na kipru koja svoje telefone sastavlja u kini.

90% tržišta se sastoji od zemalja balkana.

Sad ozbiljno baterija mu je jedina mana, 2 sata u vrh glave ako se stalno koristi, ali bukvalno da se ne skidas sa njega. Pičke svršavaju ozbiljno, svaka drugarica je rekla da je prelijep , da ga oće ona ( MISLILA JE NA KURAC, SAMO SE IZVLAČI DA JE TELEFON U PITANJU ) , i na kamerice 8mp i 5mp, jedno 15 cura mi je prišlo da ga uzmu da se slikaju... Sve to ide u moj folder he he

Ovi u Vipu su retardirani. Ladno mi nisu rekli da treba micro sim za moj telefon, nego se polomih pokušavajući da je stavim, mogla sam sjebati nešto (nisam). I razmišljam kako sam glupa, ne umem karticu u telefon da ubacim. Onda mi je palo na pamet da proguglam..

meni je pisalo na sred zaštitne folije telefona od pozadi