Ovi u Vipu su retardirani. Ladno mi nisu rekli da treba micro sim za moj telefon, nego se polomih pokušavajući da je stavim, mogla sam sjebati nešto (nisam). I razmišljam kako sam glupa, ne umem karticu u telefon da ubacim. Onda mi je palo na pamet da proguglam..
Na pitanje koja je razlika između normalne (mini SIM) i micro SIM kartice odgovor je sledeći:
Prva i osnovna razlika je u veličini. Sa svojim dimenzijama mikročipa od 12 x 15 mm upola je manje veličine nego normalna SIM kartica.
Druga razlika je u kapacitetu – i ako je po gabaritu znatno manja, ima veći kapacitet memorije.
Treća razlika je u tome da se Micro SIM kartice i obične SIM kartice koriste za različite uređaje.
Ako se slučajno nađete pred ovakvim problemom, a do sada ste koristili SIM kartice većih dimenzija, postupak sečenja je vrlo jednostavan ali se ne preporučuje da sami to radite već da se obratite stručnim licima vašeg odabranog mobilnog operatera.
KOje sranje od objašnjenja. Prva tačka ne objašnjava ništa, već se konstatuje da je manja kartica manj od one veće. Drugo, mogli su smjestiti tu veću memoriju u već standardnu karticu. A treće, kurčina, konstatacija ko i prva tačka.
Pa realno kizo, al da ga jebes.
Ali ako neko nece da sece moze da ide u mts, telenor il vip kod njih da zameni.
Cini mi se da je 200 dinara zamena mini za micro sim.
E našo sam. xperia j
E sad, imam jednu. Stara meseca dana. Znači full pack sa sve 3 izmenjive maske, sluške, kablovi, punjači kurci palci i to.
Kolko mož dobiti za to?
Ovi u Vipu su retardirani. Ladno mi nisu rekli da treba micro sim za moj telefon, nego se polomih pokušavajući da je stavim, mogla sam sjebati nešto (nisam). I razmišljam kako sam glupa, ne umem karticu u telefon da ubacim. Onda mi je palo na pamet da proguglam..
lolo
http://www.youtube.com/watch?v=8CJeW2-1Xlk
Upravo sam narucio Lumia 520 CRNU
I ja moram da secem karticu lololo
Dobro jebemu bogove, u čemu je poenta sa manjom sim karticom? Koji kurac i standardi
Prva i osnovna razlika je u veličini. Sa svojim dimenzijama mikročipa od 12 x 15 mm upola je manje veličine nego normalna SIM kartica.
Druga razlika je u kapacitetu – i ako je po gabaritu znatno manja, ima veći kapacitet memorije.
Treća razlika je u tome da se Micro SIM kartice i obične SIM kartice koriste za različite uređaje.
Ako se slučajno nađete pred ovakvim problemom, a do sada ste koristili SIM kartice većih dimenzija, postupak sečenja je vrlo jednostavan ali se ne preporučuje da sami to radite već da se obratite stručnim licima vašeg odabranog mobilnog operatera.
ma šta dižu koji kurac famu o tim micro sim karticama?
Brateei kupiš mali sekač za to i pritiskom u momentu je iskrojiš. Klik i gotovs
Ili ko u inostranstvu.
http://applediario.com/wp-content/uploads/2012/06/micro_sim_and_mini_sim.png
Imas sebi da icupas mini sim i micro sim, pa biraj.
KOje sranje od objašnjenja. Prva tačka ne objašnjava ništa, već se konstatuje da je manja kartica manj od one veće. Drugo, mogli su smjestiti tu veću memoriju u već standardnu karticu. A treće, kurčina, konstatacija ko i prva tačka.
Pa realno kizo, al da ga jebes.
Ali ako neko nece da sece moze da ide u mts, telenor il vip kod njih da zameni.
Cini mi se da je 200 dinara zamena mini za micro sim.
Meni je u CG besplatno odradili .
HUAVEI SVAKA PREPORUKA, ALI BUKVALNO SVAKA!
A jesmo retardirani, đuture svi.
Uvek i bili.
SEKO KOJI SI UZO JEBEM TE U PRKNO?
JESAM TI REKO. ASCEND P6 JEBEM TE GLUPOA!
NISAM VIDO JEBOTE!
ZMAJ TELEFON, A!?
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-pictures-5204.php
za te pare si mogao uzeti ovaj
e a koja je ono xperia onako zaobljena kao banana?
Z realno jebe.
E našo sam. xperia j
E sad, imam jednu. Stara meseca dana. Znači full pack sa sve 3 izmenjive maske, sluške, kablovi, punjači kurci palci i to.
Kolko mož dobiti za to?
Paz' nes, nove novcate se prodaju za oko 25 iljadi..
E sad tebi je skoro nova, full oprema + 3 maske..
Pa moz da izvuces mislim isto 25 iljadi.
Ako imas garanciju.
Ako nemas, jebiga, 21, 22..
a oćul dobiti više ako kažem da čak imam i original kutiju od njega?
Originalna kutija se podrazumeva valjda.