Prijava

To bi mu još bila i nagrada. Znam neke koji bi to i platili. :D

Знаш, како не бисмо сад испали сератори који ,,само седе за компјутером у столици а ништа не чине''-по речима већине душебрижника, мислим да бар можемо ово изнети у јавност.
Ето, већ постоје групе на нету поводом тога, још да се то некако пренесе у стварни живот, путем огласа или тако нечег.

Докле год се буде више водила брига о псима луталицама него о људима бескућницима тако ће нам и бити! Нема везе са темом али ме нервира то кукање над судбином једног пса! Еј пса....

Ne seri sad, kad moram tako da se izrazim.
koji bre beskućnici?
danas gledam na tv, neko prihvatilište za beskućnike u zrenjaninu napravili, imaju bolje uslove nego većina radnog stanovništva, a beskućnik, može volu rep da iščupa, mrcina jedna parazitska. može da radi a neće. a šta će pas, jel kriv što se rodio?
nego stoka koja nema muda da pisne nadređenima u firmi ili je nervozan što mu žena nije dala pičke izađe na ulicu i šutira jadne mačke i kerove. nije ni čudo posle kad se životinje svete.
mislim, uslovno rečeno svete

koji bre beskućnici?
danas gledam na tv, neko prihvatilište za beskućnike u zrenjaninu napravili, imaju bolje uslove nego većina radnog stanovništva, a beskućnik, može volu rep da iščupa, mrcina jedna parazitska. može da radi a neće. a šta će pas, jel kriv što se rodio?

Управо тако. Човек може сам нешто да промени, пас би волео да може,али не може.

Ja sam nedavno doživeo jedan ničim izazvan napad od strane psa lutalice tako da sam naravno za uvođenje strožijih kazni za ljude koji ih puštaju na ulicu i uspavljivanje lutalica uporedo.

Ono, žao je i meni kad ih vidim onako ofucane kako se potucaju gladni po ulicama, ali ne bih baš ni da se štrecam na svakih dvadeset metara...

Ја мислим да је у питању неки тајни владин експеримент, да виде колико дубоко људи, наши суграђани, могу да га примају.

А пса јебено могу да покупе са улице ти "добри људи" што се брину о псима! Па нема 3 милијарде паса луталица на улицама! Ајде кад сте тако добри прошетајте по граду па покупите те псе! Ал и вас исто боли курац тако да молим вас мојне да се просеравате овде!

Ја сам свог садашњег пса нашао на улици. Сада је лепо израстао и чува кућу како доликује. Ето, мој допринос.

A to su sve bili nečiji psi, koji su porasli pa više nisu tako slatki i mali. Šta očekujete? Tog psa je neko napustio i odbacio, gadjaju ga kamenjem i šutiraju, naravno da će napadati ljude kad od njihove strane nije navikao na dobro. Ko napusti svog psa ne zaslužuje ni jednog prijatelja. Pas će te jedini voleti bezuslovno i kad si u nesreći i bedi.

Ne podnosim ljude koji tuku pse i druge životinje, i nije mi žao kada ih snadje bilo kakva nesreća - makar ostali i trajno hendikepirani. Samo pička udara i muči životinju. Ozbiljno se zamerim sa ljudima koji to rade kada naletim na takvu situaciju, još nisam nikoga iznabadao ali nije isključen ni taj scenario, iako sam u suštini miran i tolerantan čovek.

gadjaju ga kamenjem i šutiraju,

Шутираду га господа, цигани га шутираду! Са ноге на ногу свакојака нација!

Jako puno pasa lutalica sam doveo kući dok sam bio u mogućnosti, danas nažalost nisam. Nekada ih vučem pola grada sa sobom do stana da im dam nešto da pojedu, ako ništa čučnem, sačekam da dodje i izmazim ga, i bude mi drago kad vidim kako se obraduje. Ko ne voli životinje ne voli istinski i ljude.

Е, стигли смо и до сржи проблема. Цигани.

Problem su neodgovorni i bahati ljudi, bili oni Cigani ili ne. Boli ih kurac i za životinje i za ljude. A na šintere imam naročit pik.

Ne volim nasilje nad zivotinjama, ali necu da serem o humanosti.
Jos manje volim kad vidim kerove kako slobodno setaju ulicama.
Ili kad gazda ima nekog zajebanog kera, i ide 10 metara iza njega, kao vodi ga.
Onda svaki put sledi ono cuveno "nece, na boj se". Pusi bre kurac. Jer treba da razmisljam kad ce zivotinja da popizdi? Nikad ne mozes verovati kerovima.
3 puta su me ujedali, doduse jedan kucni i dva seoska(onako polu lutalice), prvi put sa 5 godina.
Vucem jebene traume. Komsija pored mene pusta kera da seta gde oce, i kako ga zgaze kola ili ga otruju uzme novog. Pa ako vec hoces kera cuvaj ga jebote, nije to potrosni materijal.
Nek se uspavaju, ili sklone sa ulica(isto predlazem i za one koje ih isteraju ili biju).

Imam svog kera, koji bi isto zavrsio kao lutalica da ga nidmo uzeli kad se rodio (Za koji dan 9 godina.)

Е, стигли смо и до сржи проблема. Цигани.

+1

Treba uspavati stoku koja čini loše životinjama, a ne životinje.

Tako je imam psa i nisu mi jasni ljudi koji ih bace na ulicu jebote zar je toliko teško udomiti ih negde ako već ne možeš da ih zadržiš.Treba debelo kazniti stoku koja ih baca na ulicu

Ja za moje kažem 'hoće'. Jer stvarno hoće.