Нада последња страда, умрла је, шта ћемо сада?

1. U sledećih par godina izbiće nama hemoroidi od sjedenja na ovim stolicama i kenjanja o trećim svjetskim ratovima.

2. U sledećih par godina izbiće nama hemoroidi od sjedenja na ovim stolicama i kenjanja o trećim svjetskim ratovima.

Lolo. Ima istine.

3. Slažem se sa Kizom. :D

4. Neće biti bolje. Biće gore, i drugo niste ni zaslužili jer po ceo dan sedite i kukate kako je loše a niko ništa ne preduzima. Nek vam je loše, ko vas jebe :)

5. Sad će neko da pita "A šta da preduzmemo"..Predlažem uzimanje zakona u svoje ruke. Ne ubijanje i kradju, samo uzimanje onog što je i onako vaaše.

6. Neće biti bolje. Biće gore, i drugo niste ni zaslužili jer po ceo dan sedite i kukate kako je loše a niko ništa ne preduzima. Nek vam je loše, ko vas jebe :)

Da li si nekad bio frustriran zbog nečega što jednostavno ne možeš da promeniš?

7. Neće biti bolje. Biće gore, i drugo niste ni zaslužili jer po ceo dan sedite i kukate kako je loše a niko ništa ne preduzima. Nek vam je loše, ko vas jebe :)

Manje vise, ono sto sam ja reko :)

8. Ja optimistično tvrdim da nikad neću biti pesimista.

9. Jel iko sekso Nadu?

10. Meni prva ženska bila Nada zvana čobanica. Bila je gradski lik, a zvali je čobanica zato što je uvek okupljala neke ovonove oko sebe, a među njima i ja. Živa istina.
    Nada čobanica nije umrla još uvek pruža utehu i daje nadu srpskom naraštaju.

a ima i ovo

Fenix

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.