Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Али зато, боље да не причам шта смо радили прошлог лета...

Нема потребе.

I know what you did last summer.

:)

2. ja bih sada bio brate ko zna šta.

Мртав? :)

3. tulume pocecu da te pratim po sajtu da citam komentare
    car si

4. E ajde kad je ovo već postalo čet, da priupitam. Ima li tema o porocima ovde? Mislim pravim i ozbiljna. Valjda ima neko poročan na sajtu.

5. Мешчини има о пороцима.

6. А марш, стварно ти је ретардиран постер. :) И ја тебе више нећу да водим твојој кући. :Р

7. Да отворимо ми посебну тему "Ко колико може да попије?" ? :)

8. Славко брате, ја нисам пио, сада већ пуних 4 месеца. Али зато, боље да не причам шта смо радили прошлог лета...

E zbog ovoga nikad neću da budem moderator.

9. E zbog ovoga nikad neću da budem moderator.

Није због модераторства, нисам толики нолајфер. :)

10. Vrati naslov teme u "Spam"

11. Ma da vidim da li je neko stvarno zaglibio u neki kurac, pa se čupo. Zanimljiva mi je priča o tome. Mislim, da ne bude ono tipa-navučen sam na internet, simka čokoladu i lajt cigare. Nego, prave stvari. Hard kore za gibanicu.

Treba i ta za piće.

Edit:

Није због модераторства, нисам толики нолајфер. :)

Provalio te reme-nema sad nazad. :)

12. Није због модераторства, нисам толики нолајфер. :)

Znam, zajebavam se.

13. Sledeći put idemo kod tebe. :)

Elem, imam ja jedno pitanje kad su već svi tu kao nekada. Često moderatori pominju da nakon objavljivanja defincije, ona postaje vlasništvo sajta i mi s njom više nemamo ništa. Ok, tako mu nekako i dođe.

Moje je pitanje, kakvog onda ima smisla kažnjavanje autora banovanjem + brisanjem n najpopularnijim definicijama? Šta im koj kurac brišete ako one njima i ne pripadaju?

P.S. Jebo me Elem i ko me navuko na to.

14. Znam, zajebavam se.

Мада наравно, постоји основно правило да нам је забрањено да модеришемо п'јани.

15. Gdje je to pravilo, Peki?!?!

16. Била си пијана кад смо га писали. :Р

17. Мада наравно, постоји основно правило да нам је забрањено да модеришемо п'јани.

Hahahahahahah. Ne seri?! Imate neki digitalni dreger? :)

18. Ха, сад ће Лулаби да га испуши због свих обрисаних дефиниција у алкохолисаном стању. ТО!

19. Kaizen vrši redovne kontrole. Ako očeš dbudeš mod mora da duvaš s vremena na vreme.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.